Ο τέως παίκτη του Ηρακλή και του Άρη Jamal Shuler, παραμένει «άνεργος». Μόνο μπασκετικά όμως. Διότι στο άλλο κομμάτι της ζωής του το μη αθλητικό το έχει ρίξει στις επιχειρήσεις.

Ο 35χρονος Αμερικανός γκαρντ δεν έχει ανακοινώσει αν θα σταματήσει το μπάσκετ. Μετά το φετινό διαζύγιο με τον Άρη (τελείωσε το συμβόλαιό του και οι κίτρινοι δεν του το ανανέωσαν, καθώς δεν έδειξε ότι μπορεί να τους βοηθήσει σημαντικά) εν μέσω της σεζόν έψαξε να βρει μια νέα ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Είχε προτάσεις, αλλά τελικά δεν… έκατσε κάτι καλό και έτσι έμεινε στο… ταμείο ανεργίας.

Αυτό, όμως, του έδωσε την ευκαιρία να ασχοληθεί με τον επιχειρηματικό κλάδο. Ο Jamal Shuler έχει ανοίξει μια εταιρεία ρούχων, την «Juler».

Το όνομα της εταιρείας του θυμίζει κάπως το ονοματεπώνυμο του και έτσι είναι, διότι  το όνομα της εταιρείας του το έβγαλε από εκεί.

Ο Shuler είχε έρθει στην Ελλάδα πέρσι για λογαριασμό του Ηρακλή και μάλιστα έκανε μια πολύ καλή σεζόν με τον «γηραιό». Έπαιξε με τους «γαλάζιους» σε 20 ματς στην Basket League και είχε απολογοσμό 13,5 πόντους με 51,8% στα δίποντα και 32% στα τρίποντα, 3,6 ριμπάουντ, 3,9 ασίστ, 1,3 κλεψίματα σε 29΄.

Φέτος μετακόμισε στον Άρη, αλλά δεν έκανε καλές εμφανίσεις. Έπαιξε σε 13 ματς και είχε απολογισμό 5,8 πόντους με 48,6% στα δίποντα και μόλις 25,6% στα τρίποντα, 1,6 ριμπάουντ, 1,7 ασίστ, 0,7 κλεψίματα σε 22΄.

 

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη jamal shooter (@jamalshuler)