Η νίκη, αλλά κυρίως η καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Άρης απόψε απέναντι στον Πανιώνιο δεν θα μπορούσαν παρά να αφήσουν ικανοποιημένο τον Βαγγέλη Αγγέλου. Ο προπονητής των “κιτρίνων” ξεκίνησε τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου λέγοντας πως:

“Ήταν μια ομαδική και ατομική πρόκληση για μας να παίξουμε με τον Πανιώνιο και στο γήπεδο και προπονητικά καθώς υπάρχει ευγενής προπονητική άμιλλα. Δίνεται με αυτά τα παιχνίδια καινούριο ενδιαφέρον στο μπάσκετ που το χρειάζεται μετά από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Το είχα πει ότι αυτή η σειρά στις δύο νίκες, είναι ένα παιχνίδι που θα πάει παράταση. Φτάσαμε στα ίσια και πάμε για το τρίτο παιχνίδι“, και συνέχισε:

Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον Νίκο Γκάλη για την αύρα του. Αυτή η εκδήλωση προς τιμήν του μας έδωσε οντότητα, βοήθησε στο να καταλάβουν οι παίκτες ποια φανέλα φοράνε και τους έδωσε αυτοπεποίθηση. Πριν ήταν ένα γιλέκο που δε μπορούσαν να ξεκολλήσουν από πάνω τους. Ευχαριστώ τους παίκτες, γιατί χάσαμε το ρυθμό μας μόνο στο δεύτερο δεκάλεπτο. Κάναμε επτά λάθη, κυρίως από Μποχωρίδη και Σαρικόπουλο, που έχουν χάσει το ρυθμό. Ο πρώτος από τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο εφήβων, ο δεύτερος από τραυματισμό. Στο ροτέισον μας στοίχισαν αυτά τα λάθη. Συνεχίζουμε, ευχαριστούμε τον κόσμο. Περιμένουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι το Σάββατο”.

Ενώ κατέληξε: “Εμείς χάσαμε τον ρυθμό μας στο δεύτερο δεκάλεπτο. Κάναμε επτά λάθη. Ο Σαρικόπουλος δεν προπονήθηκε για δυο βδομάδες, ο Μποχωρίδης και ο Βεζένκοφ συμμετείχαν στην επιτυχία των εφήβων. Αυτό μας στοίχισε στο ροτέισον και κάναμε λάθη στο σημείο αυτό του παιχνιδιού. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την στήριξη του. Περιμένουμε με ενδιαφέρον το τρίτο παιχνίδι της σειράς”.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Βεργίνης υποστήριξε: “Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Παίξαμε με τρομερή ενέργεια, πάθος και ομαδικό πνεύμα κάτι που μας ζητά κάθε μέρα ο προπονητής μας και πήραμε τη νίκη. Πιστεύω πως ο κόσμος ευχαριστήθηκε το παιχνίδι και μας έδωσε ενέργεια για να παίξουμε πιο δυνατά. Κάναμε απλά το 1-1. Θα πάμε το Σάββατο για να τα δώσουμε όλα”.