Παίκτης του Άρη είναι και ο Γιώργος Τσιάρας. Οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν πως οι “κίτρινοι” θα κινούνταν για την απόκτηση ακόμη ενός παίκτη αμέσως μετά την αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό, όμως τα σχέδια άλλαξαν κι έτσι ήρθε ακόμη μία μεταγραφή. Ο Τσιάρας, ο οποίος γνωρίζει τη Θεσσαλονίκη, αφού στο παρελθόν αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, θα φτάσει στη συμπρωτεύουσα σήμερα στις 14:00 και θα λάβει μέρος στην απογευματινή προπόνηση της νέας του ομάδας. Μάλιστα θα ενισχύσει τους “κίτρινους” και στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό.

Όσο για τον Τζέρεμι Χαντ, το μέλλον του στον Άρη δε δείχνει να είναι ιδιαίτερα ευοίωνο, αφού λόγω του τραυματισμού του δύσκολα θα μπορέσει να επανέλθει 100%.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου πάντως είναι αυτός που θα πάρει τις τελικές αποφάσεις και σε αυτό το θέμα, ενώ εφόσον ο Χαντ αποτελέσει παρελθόν, ο “Αυτοκράτορας” είναι πιθανό να κινηθεί για την απόκτηση του Πάτρικ Κάρολ, ο οποίος αγωνίστηκε τη σεζόν 2010-’11 στον Ίκαρο Καλλιθέας έχοντας 8,3 πόντους και 4,8 ριμπάουντ σε τέσσερα παιχνίδια.