Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Δημήτρη Πρίφτη, καθώς οι Βασίλης Σίμτσακ και Γιάννης Καραθανάσης επέστρεψαν στις προπονήσεις με το υπόλοιπο σύνολο, ενώ και ο Τόρεϊ Τόμας ανεβάζει “στροφές”, συμμετέχοντας σε όλο το πρόγραμμα, χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα. Έτσι, ο προπονητής του Άρη θα μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του για τον αγώνα με την Νέα Κηφισιά το προσεχές Σάββατο στο “Nick Galis Hall”

Η σχετική ενημέρωση της διοίκησης αναφέρει: 

«Με μία απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΑΡΗ για τον αγώνα με την Κηφισιά (8/11, 5.μ.μ.).
Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε την ικανοποίηση να δει λευκό το απουσιολόγιό του. Ο Βασίλης Σίμτσακ και ο Γιάννης Καραθανάσης αισθάνθηκαν καλύτερα, από την ίωση που τους ταλαιπώρησε και πήραν μέρος στην προπόνηση. Το ίδιο και ο Τόρεϊ Τόμας, ο οποίος χθες έβγαλε ένα μέρος της προπόνησης λόγω ενόχλησης στο πόδι, αλλά σήμερα (5/11)προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς.

Η προετοιμασία του ΑΡΗ θα συνεχιστεί αύριο (6/11) με διπλή προπόνηση στο «Nick Galis Hall».

Επιπλέον, ο σύλλογος βρίσκεται εν αναμονή της απόφασης του ΑΣΕΑΔ για την αποδοχή ή όχι της ένστασης για τις ποινές του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, καθώς και την απόρριψη της ένστασης απόρριψης της συνέχειας του αγώνα. Η συνεδρίασγ θα ξεκινήσει στις 5μ.μ. και την ΚΑΕ θα εκπροσωπήσουν ο πρόεδρος, Λευτέρης Αρβανίτης, ο Στάθης Ρούσσος εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και ο νομικός σύμβουλος, Χρήστος Γρόλλιος.