Αναλυτικά τα όσα είπε το μέλος του τεχνικού επιτελείου του Λαυρίου στη συχνότητα του Arena FM 89,4:

«Θέλαμε την νίκη για να κλειδώσουμε την ανοδική πορεία, μας αλλά δεν τα καταφέραμε, ο Άρης ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Μεγάλωσα στα σπλάχνα του Άρη με τίτλους στα παιδικά και τα εφηβικά. Μαζί με Γκάλη και Γιαννάκη που τους πρόλαβα και τους δύο, αλλά και με τίτλο στο Τορίνο. Έχω ιδιαίτερη σχέση με την ομάδα».

Για την εμπειρία στο εξωτερικό σαν προπονητής:

«Ήμουν στο τεχνικό τιμ της Φενέρμπαχτσε, στην Ρουμανία, πανηγύρισα και τίτλους. Οι εμπειρίες ήταν πολύ ωραίες, όμως το μέλλον μου δεν το ξέρω αλλά μέχρι τότε, ας έχουμε υγεία πάνω πάνω από όλα».

Για την εικόνα του Λαυρίου:

«Η ομάδα παίζει ωραίο μπάσκετ. Ταίριαξαν οι Έλληνες και οι ξένοι πολύ καλά. Τα παιδιά οι Έλληνες που ήρθανε είναι αξιόλογοι, έχουν εμπειρία και μαζί με τα νιάτα της ομάδας μας, είναι καλός συνδυασμός. Υπάρχει χημεία και παίζουμε καλά. Θέλουμε να παίζουμε τέτοιο μπάσκετ, μοντέρνο δηλαδή, σουτάροντας τρίποντα, τρέχοντας κλπ. Όλο το προπονητικό τιμ είναι ευχαριστημένο. Και το εξίσου σημαντικό είναι πως λαμβάνουμε ωραία μηνύματα από τον κόσμο».

Για τις εξαιρετικές επιλογές ξένων παικτών:

«Υπάρχει πολύ ψάξιμο, κοιτάμε παίκτες από εξωτερικό. Υπάρχει ενδελεχής έλεγχος. Κοιτάμε το τι ζητάμε και το τι μπορούν να προσφέρουν οι εκάστοτε υποψήφιοι. Δεν γίνεται στην τύχη η επιλογή παικτών. Έχουμε 150 παίκτες πριν καταλήξουμε κάπου. Το πιο σημαντικό είναι ότι ταιριάζουν στην φιλοσοφία της ομάδας. Υπάρχει κάποιος ρόλος για όλους. Για αυτό λειτουργεί καλά αυτό. Είμαι καιρό στο Λαύριο και η ομάδα μου θυμίζει σε χημεία και στοιχεία, την ομάδα που είχαμε στη Β’ και στη Γ’ Εθνική»

Για την κατάσταση στον Άρη:

«Είμαι Αρειανός και στεναχωριέμαι. Αλλιώς τον φανταζόμαστε τον Άρη, σε υψηλό επίπεδο, όχι εκεί που είναι τώρα.. Μεγάλωσα με αυτήν την ομάδα. Και τώρα βλέπω να χαροπαλεύει διοικητικά και αγωνιστικά. Ελπίζω να βρεθεί σύντομα λύση. Υπάρχουν άνθρωποι που την πονάνε την ομάδα, όμως χάνει το κύρος του ο σύλλογος με αυτήν την διοικητική και οικονομική αστάθεια. Ο κόσμος όμως αγαπάει την ομάδα, είναι μπασκετικός λαός, την στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Μερικές φορές παρεκτρέπεται, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού και αυτό. Υπήρξε μια ένταση χθες έπαιξε λίγο άτσαλα ο Λευτέρης Μποχωρίδης, διαμαρτυρηθήκαμε εμείς, κάποιοι από πίσω μας διαμαρτυρήθηκαν που διαμαρτυρηθήκαμε, γίνονται αυτά! Δεν το ήθελε ο Μποχωρίδης δεν έγινε κάτι σπουδαίο, ήταν σκληρό μαρκάρισμα, αλλά τέλος καλό όλα καλά».