Η ομάδα του Άρη μετά από τις ανανεώσεις του με τους αθλητές Milan Milosevic και Δημήτρη Φλιώνη, προχώρησε στην γνωστοποίηση της παραμονής και του αθλητή Γιώργου Γεωργάκη στις “τάξεις” του συλλόγου και για τη νέα χρονιά στην Basket League.

Ο 29χρονος σέντερ ύψους 2,05 στο παρελθόν είχε βρεθεί στις εξής ομάδες: Καβάλα, Ολυμπιακός, Τρίκαλα, ΚΑΟΔ, Κόροιβος Αμαλιάδας, Δόξα Λευκάδας, Ηρακλής και Κολοσσός Ρόδου. 

Τη σεζόν που μας πέρασε ήθρε μεσούσης της σεζόν στους “Θεσσαλονικείς” και φέτος είναι έτοιμος να προσφέρει ξανά τις “υπηρεσίες” του στην ομάδα του Σάββα Καμπερίδη. 

Δείτε την ανακοίνωση του Άρη:

“Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Γεωργάκη, που θα είναι παίκτης της ομάδας μας και την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.Ο Έλληνας παίκτης γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου του 1991 στην Αθήνα, έχει ύψος 2,05 μ. και αγωνίζεται στη θέση του center.

Ο Γεωργάκης ήρθε πέρυσι στους «κίτρινους» στα τέλη Ιανουαρίου και αγωνίστηκε σε δυο παιχνίδια μέχρι να διακοπεί οριστικά η σεζόν, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού”.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση του συλλόγου:

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Γεωργάκη, που θα είναι παίκτης της ομάδας μας και την αγωνιστική περίοδο 2020-2021. #arisbc #arisbc20_21 #georgakis #newseason

Δημοσιεύτηκε από ARIS B.C. στις Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020