Με διπλή προπόνηση από την οποία απουσίασε ο Βασίλης Ξανθόπουλος και ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Άρης για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (24/12, 17:00) στο ΣΕΦ.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία των “κίτρινων” βρέθηκαν τη Δευτέρα (21/12) στο Nick Galis Hall, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, την παραμονή των Χριστουγέννων (24/12, 17:00). Ο Δημήτρης Πρίφτης εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς τόσο ο Βασίλης Ξανθόπουλος όσο και ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα, που περιελάμβανε διπλή προπόνηση. Αμφότεροι ταλαιπωρούνται ακόμα από τραυματισμό κι έτσι συνέχισαν την αποθεραπεία τους.

Η προετοιμασία του Άρη θα συνεχιστεί την Τρίτη (22/12 με δύο νέες προπονήσεις, ενώ την Τετάρτη (23/12) το απόγευμα η αποστολή των “κίτρινων” θα αναχωρήσει για την Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, αφού προηγουμένως το πρωί της ίδιας μέρας πραγματοποιήσει μια ακόμα προπόνηση.