Αύριο θα γνωρίζουν κατά πάσα πιθανότητα στον Άρη εάν οι προσπάθειες που ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες και οι οποίες τα τελευταία 24ωρα μπήκαν στην τελική τους ευθεία θα έχουν αποτέλεσμα. Οι “κίτρινοι” στοχεύουν στην υπαγωγή τους στο άρθρο 99, έχοντας ως “όπλο” τη συναίνεση περίπου του 50% των πιστωτών τους. Ουσιαστικά η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί και την τελευταία ελπίδα να μπούνε σε μία τάξη τα οικονομικά του συλλόγου.

Βέβαια η υπαγωγή στο συγκεκριμένο άρθρο ελοχεύει το κίνδυνο της πτώχευσης εφόσον οι εταιρία δεν είναι τύπος και υπογραμμός στις υποχρεώσεις της, όμως με πολλές υποθέσεις να έχουν εκδικαστεί με αρνητικά για τον Άρη αποτελέσματα και τα χρέη να βρίσκονται στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ, το άρθρο 99 φαντάζει ως η μοναδική σανίδα σωτηρίας. 

Παράλληλα στους “κίτρινους” αναμένουν και μια βαθιά οικονομική ανάσα, η οποία θα έρθει με τη καταβολή της δεύτερης δόσης από τον ΟΠΑΠ. Οι περίπου 60 χιλιάδες ευρώ που θα μπούνε στα ταμεία της ΚΑΕ, θα δωθούν άμεσα στην Εφορία, προκειμένου να πληρωθούνε οι δόσεις της ρύθμισης που οφείλονται και οι “κίτρινοι” να αποκτήσουν και πάλι φορολογική ενημερότητα.