Ο Άρης μπορεί να άργησε να προχωρήσει τον μετεγγραφικό του σχεδιασμό, όμως μέσα σε λίγες μέρες ολοκλήρωσε τις μετεγγραφές των Βασιλόπουλου και Γουίβερ και πλέον στρέφει το βλέμμα του στη θέση του center.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Basketblog.gr πρώτος στόχος των “κιτρίνων” είναι ο γνωστός από την παλιότερη θητεία του στην ομάδα, Ζήσης Σαρικόπουλος. Ο 27χρονος σέντερ μετά την πολύ καλή σεζόν του στον Προμηθέα Πατρών βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, με τον Άρη να τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα του.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, με τον Σαρικόπουλο να είναι θετικός στο να αγωνιστεί ξανά στο Αλεξάνδρειο, γνωρίζοντας ότι θα  είναι ο βασικός σέντερ της ομάδας και παράλληλα ηγετικό ρόλο, με δεδομένη την ελληνοποίηση του ρόστερ και το χαμηλό μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ. Φυσικά, σημαντικό επιχείρημα για να πει το μεγάλο ναι ο Σαρικόπουλος είναι και η ευρωπαϊκή προοπτική, με τον ίδιο να θέλει να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, κάτι που του προσφέρει ο Άρης μέσω της συμμετοχής του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Όλα θα κριθούν τις επόμενες ημέρες, με το βάρος να πέφτει και στο οικονομικό σκέλος, την ώρα που ο ίδιος φέρεται να έχει πρόταση και από ομάδα της Γερμανίας.