Στο κακό αγωνιστικό πρόσωπο του Άρη στο ματς με τον Πανιώνιο στάθηκε ο Βαγγέλης Αγγέλου. “Ήταν ένα άσχημο βράδυ για μας. Μας στεναχωρεί αυτή η εμφάνιση στην προσπάθεια που κάνουμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο” είπε αρχικά και συνέχισε: “Καταλαβαίνω την αγανάκτηση του κόσμου. Η φανέλα και το όνομα του Άρη είναι βαριά και πονάνε αυτές οι εμφανίσεις“.

Ο τεχνικός των “κιτρίνων” συνέχισε λέγοντας: “Είχαμε θέσει μικρούς στόχους, ο πρώτος ήταν να κερδίσουμε τα τρία ματς που πέρασαν και παράλληλα προσπαθούμε να βελτιώσουμε όλους τους τομείς και ν’ αγωνιστούμε ομαδικά. Σε 4-5 εβδομάδες η ομάδα θα βρει το στυλ της, θα έχουμε δώσει ρόλους και ελπίζουμε ότι θα έχουμε λιγότερες εμφανίσεις σαν τη σημερινή”.

Όσο για το ματς, ο Αγγέλου τόνισε: “Ο Πανιώνιος ανέτρεψε όλα όσα είχαμε σχεδιάσει. Τη βασική ευθύνη μιας ήττας την έχει πάντα ο προπονητής”.
 
Σε ότι αφορά στον Κόλεμαν, ο προπονητής του Άρη είπε: “Δεν έχουμε συμφωνήσει με τον Κόλεμαν. Συζητήσαμε μαζί του, του εξηγήσαμε τι ζητάμε, θέλει λίγο χρόνο ν’ αποφασίσει, του έχουμε βάλει κάποια όρια. Αν απαντήσει καλώς, αλλιώς θα συνεχίσουμε όπως είμαστε”, ενώ ξεκαθάρισε πως το μέλλον του Χαντ στον Άρη δεν είναι… υπαρκτό:

“Ο Χαντ έκανε μεγάλη προσπάθεια. Αν δείτε τις ακτινογραφίες του, θα διαπιστώσετε πως έχει σοβαρό πρόβλημα. Δεν είναι παίκτης που μπορεί να μας δώσει κάτι που δεν έχουμε”.

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος υποστήριξε: “Προσπαθήσαμε να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα σε σχέση με το προηγούμενο ματς, πέσαμε σε μία από τις χειρότερες μέρες μας. Δουλεύουμε για να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο. Δεν στεκόμαστε σε αυτή την ήττα. Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης. Ήταν στραβό το κλίμα το τρώει και ο γάιδαρος. Βήμα βήμα θα ανταποκριθούμε σε αυτά που πρέπει στο γήπεδο”.