11/02/2012 (19:41)

Η εμφάνιση του Άρη μόνο ικανοποιημένο δεν άφησε τον Βαγγέλη Αλεξανδρή που βλέπει την ομάδα του να επιστρέφει στη λειτουργία που είχε στην αρχή του πρωταθλήματος. “Αν και ήρθαμε φιλοδοξίες να παίξουμε τουλάχιστον καλά, δεν τα καταφέραμε. Έτσι όπως είμαστε είναι δύσκολο να κερδίζουμε εκτός έδρας. Δυστυχώς η απόδοση μας δεν ήταν τέτοια για να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε μείνει λίγοι, δεν χρειάζεται να αναμασάμε τα προβλήματα. Πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον” είπε αρχικά ο προπονητής του Άρη και πρόσθεσε: “Ο Ταπούτος παίζει τραυματίας και η απουσία του Τσαλδάρη είναι πολύ σημαντική. Συν τον ηγέτη που ήταν ο Τζέιμς. Είμαστε στο στάδιο που ήμασταν στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Είναι πολλοί ρούκις και δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Δεν τρέφω αυταπάτες γι’ αυτό λέω να κοιτάξουμε στο μέλλον”.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο ενίσχυσης, ο “τίγρης” είπε: “Θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει με την FIBA, για να πάρουμε τουλάχιστον έναν παίκτη, ώστε να σταθούμε με αξιοπρέπεια τουλάχιστον στα εντός έδρας ματς”.

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ υποστήριξε: “Είχαμε μεγάλη ευκαιρία που δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε. Δεν είχαμε ζωντάνια και πάθος. Κοιτάμε την επόμενη μέρα με άλλο μάτι. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά”.