Ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών του (προέρχονταν από την ήττα-σοκ από τον Κόροιβο) και τα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά τη νίκη (78-70) επί της Τραμπζονσπόρ. Ο προπονητής του Άρη στάθηκε στην καλή άμυνα και την ευστοχία από τη γραμμή του τριπόντου, ενώ σχολιάζοντας τον όμιλο, τόνισε πως οι “κίτρινοι” χρειάζονται μια ακόμη νίκη για να φτάσουν κοντά στην πρόκριση.
 
«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες για την αντίδραση στο σημερινό παιχνίδι και τα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και σε όλη τη διάρκεια και για την εικόνα ως ομάδα. Απέναντί μας είχαμε μια πολύ καλή ομάδα, προσεγγίσαμε το παιχνίδι αμυντικά για να έχουμε τύχη, είχαμε καλό μακρινό σουτ και αυτό μας βοήθησε και έτσι φτάσαμε στη νίκη. Συνεχίζουμε, είναι σημαντικό ότι πήραμε και την διαφορά από τον πρώτο αγώνα και κοιτάμε την Καβάλα», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Πρίφτης.
 
Για τον όμιλο, όπως έχει διαμορφωθεί ως τώρα, είπε: «Ο όμιλος είναι ανακατεμένος, είτε γιατί οι ομάδες είναι ασταθείς, είτε γιατί όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Είναι παρακινδυνευμένο να πει κανείς κάτι. Εμείς θα έλεγα ότι χρειαζόμαστε ένα αποτέλεσμα ακόμα, για να πούμε ότι είμαστε κοντά στην πρόκριση. Τα παιχνίδια εντός έδρας είναι με καλές ομάδες, τα εκτός έδρας είναι πάντα δύσκολα. Δεν μπορείς να κάνεις πρόβλεψη, αλλά έχουμε καλή συγκομιδή και με καλές εμφανίσεις».
 
Για τον Θοδωρή Ζάρα, ο οποίος ήταν εκ των διακριθέντων στη σημερινή νίκη, ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντική βοήθεια για την ομάδα, όπως βοήθησε και ο Τσούπκοβιτς σήμερα, μετά τα γρήγορα φάουλ του Ουάιτ, αλλά και ο Ουότερς με τον Μακ Νιλ που έχουν δώσει 11 ασίστ, παρότι ήταν άστοχοι. Ο Μακ Νιλ έχει 5 κλεψίματα… Θεωρώ ότι η συνεισφορά όλων ήταν πολύ καλή. Είμαι ικανοποιημένος που σήμερα ο Θόδωρος ήταν παραγωγικός, έπαιξε σαν σκόρερ και το χρειάστηκε η ομάδα. Είναι σημαντικό ότι η μπάλα έφτασε σε αυτόν από τον Ουότερς και τον Μακ Νιλ».
 
Για τα γρήγορα φάουλ του Ουάιτ επεσήμανε: »Είναι ένα κομμάτι που δουλεύουμε σαν ομάδα, μέσα από το βίντεο. Είναι θέμα εμπειρίας. Με την ταχύτητα και την ένταση που παίζει ο συγκεκριμένος παίκτης και διεκδικεί κάθε φάση, είναι εύκολο να κάνει φάουλ και να γίνει στόχος. Είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Μπήκε ο Τσούπκοβιτς και βοήθησε, όπως και ο Ουάιτ στο δεύτερο ημίχρονο, με τις βολές που κέρδισε».
 
Από την πλευρά του, ο Τζερέλ ΜακΝιλ τόνισε: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και επειδή την προηγούμενη εβδομάδα κάναμε δύο σερί ήττες μακριά από την έδρα μας. Μπήκαμε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι και παίξαμε καλά. Φτάσαμε στη νίκη με συνολική προσπάθεια. Εγώ και κάποιο άλλοι συμπαίκτες μου ίσως δεν τραβήξαμε τόσο πολύ επιθετικά, όμως, κάποια άλλα παιδιά πήραν πρωτοβουλίες στην επίθεση, όπως ο Ζάρας ο οποίος έκανε εκπληκτικό παιχνίδι, αλλά και ο Τζαμέλ Χάγκινς. Πήραμε τη νίκη που είναι απαραίτητη και συνεχίζουμε. Σίγουρα η εμφάνιση του Ζάρα δείχνει πως έχουμε καλή ομάδα με βάθος. Είδαμε ότι ακόμη και ο 7ος και 8ος βγήκαν μπροστά και έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι. Αυτό είναι απαραίτητο σε τόσο ανταγωνιστικές διοργανώσεις όπως είναι το Eurocup γιατί ο αντίπαλος κάνει σκάουτινγκ και πρώτος στόχος του είναι να περιορίσει τις πρώτες λύσεις επιθετικά. Πιστεύω πως αυτή η εμφάνιση και αυτή η νίκη είναι μια αρχή για να ξαναβρούμε τον ρυθμό μας και να μπούμε σε τροχιά νικών. Παίζαμε κόντρα σε μια ταλαντούχα επιθετικά ομάδα και την σταματήσαμε με την καλή μας άμυνα. Όταν παίζουμε έτσι στην άμυνα σίγουρα κάποια στιγμή θα βρούμε τις λύσεις και στην επίθεση για να πάρουμε τις απαραίτητες νίκες».