Ο Άρης δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι καλό στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Δήμητρης Πρίφτης στάθηκε στην άμυνα των γηπεδούχων που αποσυντόνισε τους παίκτες του.

Αναλυτικά:

«Είχαμε αρκετά μεγάλο διάστημα αποχής που δύσκολα βρίσκεις ρυθμό. Δουλέψαμε για να είμαστε έτοιμοι και στο μεγαλύτερο διάστημα του 1ου δεκαλέπτου, ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ο Ολυμπιακός αύξησε την πίεσή του, είναι μία καλή αθλητική ομάδα με καλές ισορροπίες και όταν αντιμετωπίζεις την άμυνα του Ολυμπιακού είναι δύσκολο να βρεις καλές πάσες. Δεν μπορέσαμε να βρούμε ελεύθερες πάσες με αυτή την πίεση στην αδύναμη πλευρά για ελεύθερο τρίποντο, κάτι που είναι κομμάτι του παιχνιδιού μας, και χρειαζόμασταν μεγάλη συγκέντρωση γι αυτό. Άνοιξε τη διαφορά και χάσαμε τον έλεγχο, υποπέσαμε σε λάθη και κάναμε εύκολο το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Γιάννη (σ.σ. Σφαιρόπουλος) και στον Ολυμπιακό στη συνέχεια, σε Ελλάδα και Ευρώπη.  

Δεν νομίζω ότι η φυγή του Γκίκα και ο τραυματισμός του Σίμτσακ έπαιξαν ρόλο. Η ομάδα συνεχίζει τη διαδρομή της και έχει τα κατάλληλα συστατικά για το μέλλον. Τα σημαντικά παιχνίδια για μας και τα ουσιαστικά είναι τα επόμενα». 

Ο Χαρίσης συμπλήρωσε από την μεριά του:

«Ήρθαμε σήμερα εδώ για να μπορέσουμε να βρούμε λίγο ρυθμό. Είχαμε μείνει αρκετό καιρό χωρίς αγώνες, προσπαθήσαμε να ανεβάσουμε την ένταση, κάναμε αρκετά λάθη, ο Ολυμπιακός δεν συγχωρεί και έτσι η διαφορά έφτασε στους 20 πόντους. Εμείς κοιτάμε τα ματς που έρχονται που είναι πολύ σημαντικά».