Ο Δημήτρης Πρίφτης έκανε δηλώσεις μετά την συντριβή το Άρη στην Γαλλία από την Βιλλερμπάν και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και τόνισε ότι η ομάδα του δεν είναι αρκετά σκληρή και ότι μόνο η προπόνηση μπορεί να την καλυτερεύσει, ενώ ανέφερε ότι δεν εγκαταλείπει τον πάγκο του Άρη.

Αναλυτικά τι είπε:

Ο τεχνικός του Άρη ανέφερε μετά την ήττα από τη Βιλερμπάν και τον αποκλεισμό από το Champions League: «Καλησπέρα, σίγουρα είναι μία σκληρή ήττα. Αυτός που είχε περισσότερες ελπίδες να προκριθεί θα ήταν αυτός που θα έπαιζε πιο σκληρά. Αυτό ήταν το βασικό στοιχείο της αναμέτρησης. Κάναμε καλό ξεκίνημα, αλλά όταν η Βιλερμπάν έσφιξε την άμυνά της… χάσαμε κάποια lay ups και αυτοί έβαλαν τρία μεγάλα σουτ με τον Ντράγκοβιτς και τον Μίτσαμ δεν μπορέσαμε να ελέγχουμε τη διαφορά και καταρρεύσαμε σταδιακά. Γι’ αυτό υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στο σκορ. Στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο… δεν υπήρχαμε. Το Champions League για εμάς τελείωσε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στις υποχρεώσεις μας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στη Βιλερμπάν».

Και συνέχισε: «Όταν ο αντίπαλος μας δέρνει… εμείς δεν αντιδρούμε. Κάποιοι παίκτες που έχουν ταλέντο, δεν έχουν την προσωπικότητα και κάποιοι που δεν έχουν ταλέντο, έχουν την προσωπικότητα και προσπαθούν. Δυστυχώς βιώνουμε αυτή την κατάσταση. Δεν είμαστε σκληροί. Όποτε μας παίζει μια ομάδα σκληρά δεν είμαστε παραγωγικοί. Γι’ αυτό χάσαμε τα lay up, γι’ αυτό χάσαμε και τα ανοικτά σουτ. Δεν ανταποκρινόμαστε. Αυτό δεν είναι θέμα ταλέντου, είναι θέμα χαρακτήρα και προσωπικότητας. Εκεί υστερούμε και εγώ έχω την ευθύνη, γιατί εγώ τους έχω στην ομάδα μου. Δραστικά η εικόνα της ομάδας δεν μπορεί να αλλάξει αυτή τη στιγμή. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να διορθωνόμαστε, να προσπαθούμε και να γίνουμε καλύτεροι. Το ρόστερ αυτό είναι, δεν ξέρω αν θα παραμείνει όπως είναι. Πρέπει να κάνουμε προπόνηση, δεν μπορούμε κάνουμε κάτι άλλο. Πρέπει να δουλέψουμε για να τελειώσουμε αξιοπρεπώς αυτή τη πολύ δύσκολη χρονιά, γεμάτη εμπειρίες, ατυχίες, αλλά και κακές αποφάσεις και επιλογές. Είναι συνδυασμός όλων αυτών. Αυτή είναι η προσέγγιση με κάθε ειλικρίνεια και αίσθημα ευθύνης».

Τέλος, ερωτηθείς για το αν επρόκειτο να παραιτηθεί, δήλωσε: «Εγώ είμαι εδώ όρθιος, μπροστά στον πάγκο. Δεν εγκαταλείπω την προσπάθειά μου».