Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν ήταν ευχαριστημένος από την ένταση που έβγαλαν οι παίκτες του στο παρκέ του ΟΑΚΑ, απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής του Άρη, αναφέρθηκε παράλληλα στο υψηλό ποσοστό ευστοχίας των «πρασίνων» έξω από τη γραμμή των 6.75, σημειώνοντας το διδακτικό χαρακτήρα αυτής της απώλειας με τον τρόπο που ήρθε για την ομάδα του, εν όψει της συνέχειας εντός κι εκτός συνόρων.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Για εμάς ήταν έναν πολύ καλό πρώτο κι ένα πάρα πολύ κακό, όχι δεύτερο ημίχρονο, αλλά 6λεπτο, το οποίο μας παρέσυρε σ’ ένα κακό δεύτερο ημίχρονο. Το επιμέρους σκορ ήταν 31-11. Πιστεύω αυτό έγινε για δύο λόγους. Δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί κι έντονοι για να μας αισθανθεί ο αντίπαλος και δυνατοί στην άμυνα και το δεύτερο ήταν ένα πάρα πολύ καλό ποσοστό στο τρίποντο με τον Φελντέιν. Όταν σουτάρει έτσι ο Παναθηναϊκός, είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι ανταγωνιστικός. Παρόλα αυτά, αυτή την κακή κι οδυνηρή για την εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο, στο κομμάτι αυτό, μπορούμε να την κάνουμε χρήσιμη. Αυτό θα γίνει επόμενες ημέρες με το πώς θα δουλέψουμε, πώς θα συμπεριφερθούμε, γιατί η χρονιά είναι μεγάλη. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό σ’ Ελλάδα κι Ευρώπη».
 
Από την πλευρά του ο Τζέικ Κοέν τόνισε: «Ήταν ένα δύσκολο βράδυ. Είχαμε υψηλές προσδοκίες. Τα πήγαμε καλά στο πρώτο, στη συνέχεια μας έφυγε η αναμέτρηση. Οι αντίπαλοί μας έβγαλαν εκτός. Ευτυχώς έχουμε χρόνο μπροστά μας να μάθουμε απ’ τα λάθη μας. Πήραμε το μάθημά μας».