Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο (22/11, 17:00) με κλειστές τις πόρτες του «Nick Galis Hall» για τους θεατές λόγω τιμωρίας, τον Κολοσσό Ρόδου για την 7η  αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Οι «κίτρινοι» προέρχονται από ήττα στην Αμαλιάδα από τον Κόροιβο, ενώ οι «θαλασσί» έχουν να νικήσουν από την 4η αγωνιστική.

«Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι το οποίο επιβάλλεται να κερδίσουμε», τόνισε ο Δημήτρης Πρίφτης, προπονητής του Άρη και εξήγησε: «Ο αντίπαλος άλλαξε προπονητή πριν από μία εβδομάδα κι αυτό δημιουργεί κάποιες ιδιαιτερότητες στον τρόπο που θα εμφανιστεί στο παρκέ. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με σκληρή άμυνα να επιβάλλουμε το ρυθμό μας για να φτάσουμε στην απαραίτητη νίκη». 

Έτοιμοι είναι οι «κίτρινοι» για την αυριανή αναμέτρηση δηλώνει ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς. Οι τοποθετήσεις του 27χρόνου Βόσνιου γκαρντ:

Για τη σημασία του αγώνα για τον Άρη: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και ακόμα περισσότερο αυτά που δίνουμε στην έδρα μας. Οπότε, η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη. Θα τα δώσουμε όλα για τους δύο βαθμούς, προσπαθώντας και πάλι να ξεπεράσουμε την απουσία του κόσμου μας. Θα είμαστε έτοιμοι».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Κοιτάζουμε περισσότερο τη δική μας ομάδα και όχι τον αντίπαλο. Το κλειδί θα είναι να βγάλουμε στο παρκέ αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση και να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Το δυνατό σημείο του Κολοσσού είναι το τρανζίσιον γκέιμ και αυτό πρέπει να σταματήσουμε. Να τους κόψουμε το ρυθμό κι αυτό θα γίνει μέσα από την καλή άμυνα».

Για το πού θα στηριχθεί ο Άρης: «Θέλουμε να βγάλουμε όλη την ενέργειά μας στο παρκέ. Με άμυνα, πίεση και συγκέντρωση, θα  έχουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη».