Στην κούραση απέδωσε ο Δημήτρης Πρίφτης την ήττα του Άρη στο «Ζηρίνειο» από τη Νέα Κηφισιά καθώς όπως τόνισε ο Έλληνας τεχνικός είναι κουραστικό για την ομάδα του να παίξει τρία παιχνίδια μέσα σε μια εβδομάδα.

«Είναι πολύ κουραστικό μέσα σε μια εβδομάδα να παίξουμε 3 ματς και μάλιστα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Κάναμε προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, σήμερα δεν ήμασταν καλοί και αμυντικά που είναι το δυνατό μας κομμάτι και επιθετικά. Στο τέλος είχαμε την ευκαιρία μας έτσι όπως πήγε το παιχνίδι σε μια λεπτομέρεια σε μια φάση κρίθηκε ο νικητής. Συνεχίζουμε στις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα.

Νομίζω σας είπα και πριν πως δεν είναι καθόλου καλό το ότι παίξαμε τρία παιχνίδια σε μια εβδομάδα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να παίξουμε σε δύο μέρες παιχνίδι πρωταθλήματος έχοντας παίξει δυο μέρες πριν και έχοντας μεσολαβήσει ταξίδι.

Η κούραση αυτή την στιγμή είναι πάνω από τα τεστ… Δεν τίθεται θέμα να τεστάρουμε την ομάδα….

Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε σοβαρή προσπάθεια. Είχαμε καρδιά είχαμε καλό διάβασμα και πήγαμε πολύ δυνατά στο επιθετικό ριμπάουντ που δεν πηγαίναμε στο πρώτο ημίχρονο. Από την άλλη αμυντικά είχαμε πρόβλημα στην ρακέτα, νομίζω ότι εκεί ήταν η αχίλλειος πτέρνα μας στο δεύτερο ημίχρονο και μας στοίχισε!»