Ο Άρης παρουσιάστηκε αρκετά ανταγωνιστικός, απέναντι στον Παναθηναϊκό, και ο Δημήτρης Πρίφτης δε θα μπορούσε, παρά να μείνει ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του. Αυτό, άλλωστε, δηλώνει και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου, ευχόμενος τα καλύτερα στην πρώην ομάδα του, ενώ μίλησε και για τους τομείς, όπου η ομάδα του οφείλει να βελτιωθεί. 

Αναλυτικότερα, όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Πιστεύω ότι κάναμε ένα αξιόλογο παιχνίδι. Ειδικά αμυντικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ταυτόχρονα είχαμε ομαδικότητα στην επίθεση. Εκμεταλλευτήκαμε τη συγκυρία της απουσίας του Διαμαντίδη. Μπορούμε να πιέσουμε στο ανοιχτό γήπεδο και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε καλές συνθήκες. Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό το παιχνίδι. Το παιχνίδι ουσίας είναι με τα Τρίκαλα, τα συγκεκριμένα ματς είναι περισσότερο για συλλογή εμπειριών και βελτίωσης της ομάδας σου και αυτών που κάνεις στο γήπεδο. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό σε Ευρώπη και Ελλάδα και θέλω να πω συγχαρητήρια», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Αρη.

«Είναι ένα θέμα για εμάς πως κάνουμε τα φάουλ. Έχουμε χαμηλό αριθμό βολών και δεν κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή μας. Σίγουρα μικρές λεπτομέρειες έπαιξαν τον ρόλο τους, αλλά ήταν καθαρή η νίκη του Παναθηναϊκού. Πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε φάουλ, αλλά και πως θα τα κάνουμε στην άμυνα».

Από την πλευρά των παικτών του Άρη ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς επεσήμανε τα εξής: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό για το καλό παιχνίδι που έπαιξαν σήμερα. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι παίξαμε ένα καλό ματς, δώσαμε 22 ασίστ που πρέπει να είναι οι περισσότερες για εμάς φέτος. Δεν θα πρέπει να σταθούμε σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να το ξεχάσουμε και το παιχνίδι με τα Τρίκαλα που είναι μπροστά μας και πρέπει να το κερδίσουμε».