Στο κακό τέταρτο δεκάλεπτο και το “φόρτωμα” του Μακ Νιλ με τρία φάουλ από νωρίς, στάθηκε μετά την ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό (76-64) ο Δημήτρη Πρίφτης, στρέφοντας αμέσως την προσοχή του στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό (27/12)..
 
«Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Ήμασταν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα σε επαφή με το σκορ. Κάναμε ένα κακό τέταρτο δεκάλεπτο, δεχτήκαμε από ένα σημείο και μετά πολλούς αιφνιδιασμούς και χάσαμε πολλά ριμπάουντ. Ήταν δύσκολο για μας να διαχειριστούμε το γεγονός ότι ο ΜακΝίλ έπαιξε για τόσο λίγο γιατί χρεώθηκε νωρίς με φάουλ. Όταν επέτρεψε στο ματς ήταν στην αρχή εκτός ρυθμού. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για μας και αυτό μας στοίχισε. Το ματς αυτό τελείωσε, έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο», είπε αρχικά ο προπονητής των “κίτρινων”.
 
Σχετικά με την κόπωση της ομάδας του, ανέφερε: «Όλοι έχουν ανάγκη για κάποιες μέρες ξεκούρασης, ειδικά οι ομάδες που δίνουν δύο ματς την εβδομάδα, για πνευματική και σωματική ανασυγκρότηση. Ξέρω πως υπάρχει το Προολυμπιακό που δημιουργεί κάποια ανάγκη για βιασύνη. Για μας είναι πολύ βαρύ που έχουμε δύο ματς ιδιαίτερων απαιτήσεων μέσα σε τρεις μέρες, ενώ ακολουθεί βαρύ πρόγραμμα. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, αλλά να προσαρμοζόμαστε στα δεδομένα αυτά».
 
Από την πλευρά του, ο Χάγκινς τόνισε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έκανε κάποιες φάσεις στην τέταρτη περίοδο και τον βοήθησαν να πάρει το παιχνίδι. Εμείς κάναμε μια δυνατή εμφάνιση και είμαι περήφανος για την προσπάθειά μας».