Ο Άρης δεν τα κατάφερε απέναντι στο Λαύριο και ηττήθηκε με 75-70 με τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Πρίφτη να στέκεται στις αρκετές απουσίες και στα λάθη των παικτών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 48 χρονου προπονητή:

« Συγχαρητήρια στο Λαύριο για την νίκη του και την γενικότερη εμφάνιση του στην χρονιά. Εμείς κάναμε μεγάλη προσπάθεια,βγάλαμε ενέργεια αλλά δεν είχαμε συνέπεια. Δώσαμε εύκολους πόντους μέσα από τα επιπόλαια λάθη που κάναμε στην επίθεση και από τα αμυντικά ριμπάουντ που χάθηκαν. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, αλλά πρέπει όλοι να δώσουν το κάτι παραπάνω». Επίσης ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Τέιλορ με τον προπονητή των κιτρινόμαυρων να υποστηρίζει ότι: «Δεν γνωρίζω κάτι επί του θέματος,είναι θέμα της διοίκησης,θα δούμε».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ ,λέγοντας ότι:

«Πρέπει να τα δώσουμε όλα στο τελευταίο ματς με την ΑΕΚ. Είναι το τελευταίο σουτ που πρέπει να βάλουμε στην μάχη της κατάκτησης της 4ης θέσης».

Ο Βασίλης Σίμτσακ από την πλευρά του δήλωσε ότι:

«Έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι για να πάρουμε την 4η θέση. Πιστεύω ότι δεν κάναμε αυτά που έπρεπε. Δεχθήκαμε πολλούς πόντους από λάθη και επιθετικά ριμπάουντ που χάσαμε και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Έχουμε άλλη μια ευκαιρία με την ΑΕΚ. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Αν είναι να τα παρατήσουμε από τώρα.. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την νίκη».