Μετά το τέλους του φιλικού του Άρη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την νίκη της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη, στη συνέντευξη τύπου ο κόουτς του Άρη Δημήτρης Πρίφτης τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί αισθητά στον επιθετικό τομέα, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράσταση του. Επίσης στην συνέντευξη τύπου μίλησε και ο αρχηγός της ομάδας Σπύρος Μούρτος ο οποίος στάθηκε και αυτός στο πρόβλημα δημιουργίας στην επίθεση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Πρίφτης: Στην αρχή είπε: «Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ, έκανε πολυ καλό παιχνίδι, είναι σπουδαία ομάδα, έχει αρκετές απουσίες, αλλά έχει την ποιότητα μέσα στο γήπεδο… Εμείς ήμασταν ανθεκτικοί για μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού, η διαφορά ουσιαστικά ήταν το (ποσοστό στο) δίποντο. Η ΤΣΣΚΑ, είναι εξαιρετική ομάδα στο να διαβάζει το σκριν στη μπαλα, κυρίως λόγω της παρουσίας των Τεόντοσιτς και Ντε Κολό. Είχαν 70% στα δίποντα και αυτό έχει να κάνει με την πάσα και κυρίως με τους δύο αυτούς παίκτες, που είναι δημιουργικοί και παραγωγικοί, στο να βάλουν τους υπόλοιπους παίκτες στο παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι προετοιμασίας, χρειάζεται πολλή δουλειά, πρέπει να βρούμε επιμέρους συνεργασίες, μεταξύ 2-3 παικτών, να μάθουμε ο ένας τον άλλον, να προσαρμοστούν στη λογική μας όλοι και επιθετικά και αμυντικά. Έχουμε έναν καλό προσανατολισμό αμυντικά, πρέπει να τον κάνουμε ακόμα πιο δυνατό και ταυτόχρονα να δείξουμε πιο εμφανή σημάδια βελτίωσης στην επίθεση».

Για τον κόσμο είπε: «Ο κόσμος είναι πραγματικά πολύ κοντά μας και πάντα μας ενθαρρύνει και με την παρουσία και την συμπεριφορά του. Ο Άρης είναι ιδιαίτερη ομάδα και αυτό έχει να κάνει με την έντονη συνεισφορά του κόσμου μέσα στις τέσσερις γραμμές. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά του Άρη από τις υπόλοιπες ομάδες».
 
Για τις απουσίες που είχε ο Άρης είπε: «Δεν είμαι ικανοποιημένος και δεν πρέπει να είμαι. Στόχος είναι να φτιάξουμε και πάλι το αίσθημα… πείνας μέσα στην ομάδα, να μην σταματάμε να είμαι πεινασμένοι μέσα στο γήπεδο».
 
 Μούρτος: «Να ευχηθώ καλή συνέχεια και καλή χρονιά στην ΤΣΣΚΑ. Αυτό και το επόμενο με τον Ολυμπιακό είναι τα δύο πιο δύσκολα φιλικά παιχνίδια για μας, με αντιπάλους που έχουν και ποιότητα και ένταση. Παίζαμε με την καλύτερη ομάδα στο πικ εν ρολ και στην κυκλοφορία της μπάλας στην Ευρώπη και έπρεπε να δουλέψουμε διπλά και τριπλά στην άμυνα. Στο επιθετικό κομμάτι ήμασταν πολύ επιθετικοί στο πρώτο ημίχρονο, στο ανοικτό γήπεδο, αλλά η ΤΣΣΚΑ μας οδήγησε σε 16 λάθη, δεν είχαμε καλή δημιουργία, είχαμε έλλειψη επικοινωνίας και γι’ αυτό μείναμε στους 65 πόντους».