Στο χείριστο τέταρτο δεκάλεπτο κατά το οποίο η ομάδα του δέχθηκε 31 πόντους στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά την ήττα του Άρη από τους Σκαϊλάινερς Φρανκφούρτης.

«Συγχαρητήρια στους Σκαϊλάινερς. Είναι κρίμα που χάσαμε αυτό το ματς. Παίξαμε καλά για 35 λεπτά, ομαδικά με σοβαρότητα. Είχαμε τραγικά πέντε λεπτά, ήταν η χειρότερη περίοδος αμυντικά. Δεχθήκαμε 31 πόντους, χάσαμε όλες τις ατομικές μάχες και φυσικά οι Σκαϊλάινερς με αυτοπεποίθηση τα έβαλαν όλα» δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Άρη, ενώ συμπλήρωσε λέγοντας:

«Φάγαμε δεκαέξι πόντους στο ένας εναντίον ενός. Έχουμε αστάθεια μεγάλη, δυστυχώς χάνουμε συνεχόμενα ματς και είναι αρκετά δύσκολο να το διαχειριστούμε. Η εικόνα ήταν κακή στο τελευταίο πεντάλεπτο. Πως αλλάζει; Η προπόνηση, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να πιεστείς ακόμα περισσότερο. Αυτό σκέφτομαι εγώ σε πρώτη φάση. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι άλλο. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα και πρέπει να συγκεντρωθούμε εκεί».

Σε ερώτηση για το τι λείπει από τους «κίτρινους», απάντησε: «Δεν είναι ένα. Κάτι μας λείπει συνεχώς, που είναι μία μικρή λεπτομέρεια που μπορεί να δίνει ο καθένας, για να κερδίσουμε ένα ματς. Μικρά πράγματα που ο καθένας ξεχωριστά πρέπει να δώσει στην ομάδα».

Όσον αφορά τους στόχους του Άρη στη διοργάνωση, είπε: «Με βάση την εικόνα που έχουμε και τα αποτελέσματα νομίζω ότι καλό είναι να προσγειωθούμε, να κοιτάξουμε την πρόκριση και να δούμε το παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι ουτοπικό να μιλάμε για τις δύο πρώτες θέσεις, αν δεν βελτιώσουμε την εικόνα μας».

Από την πλευρά του, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, τόνισε: «Το παιχνίδι χάθηκε για 2-3 λόγους, ο ένας είναι οι λεπτομέρειες που δεν κάναμε σωστά, ειδικά στο τέταρτο δεκάλεπτο. Δεν μπορείς να κερδίσεις όταν δέχεσαι 31 πόντους στην τελευταία περίοδο. Το δεύτερο είναι ότι είχαμε ευκαιρία να τελειώσουμε το παιχνίδι στο 52-62, αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Το παιχνίδι έγινε πιο σκληρό, δεν προσαρμοστήκαμε και ίσως έγιναν και κάποια φάουλ, που θα μπορούσαν να δοθούν, αλλά δεν δόθηκαν. Θα μπορούσα κι εγώ και οι συμπαίκτες μου να τα πάμε καλύτερα και να κερδίσουμε αυτό το ματς».