Στο κακό ξεκίνημα της ομάδας του απέδωσε την ήττα του Άρη από τη Νίμπουρκ ο Δημήτρης Πρίφτης, τονίζοντας πως είναι κάτι που θα πρέπει να διορθωθεί άμεσα, καθώς έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν.

«Συγχαρητήρια στην Νίμπουρκ. Έπαιξε πιο επιθετικά από εμάς τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση. Επίσης δεχθήκαμε πολλούς πόντους στο transition από τα λάθη που κάναμε. Από κει και πέρα εμείς σε ένα ακόμη παιχνίδι πληρώσαμε το κακό μας ξεκίνημα. Είναι η Τρίτη συνεχόμενη αναμέτρηση που γίνεται αυτό και πρέπει να δούμε πως θα το διορθώσουμε. Πρέπει να μπαίνουμε πιο συγκεντρωμένοι και να μην αφήνουμε τον αντίπαλό μας να ξεφεύγει στο σκορ και μετά να κυνηγάμε για να καλύψουμε την διαφορά. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Ακολουθεί ένας αγώνας δύσκολος και υψηλών απαιτήσεων στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ έχουμε δύσκολη συνέχεια και στο Basketball Champion League», ήταν τα λόγια του κόουτς των “κιτρίνων”.

Από την πλευρά του, ο Θοδωρής Ζάρας τόνισε: «Συγχαρητήρια στην Νίμπουρκ. Ξέραμε ότι είναι μια ομάδα που τρέχει πολύ στο γήπεδο και δεν αντιδράσαμε σε αυτό το κομμάτι, με αποτέλεσμα να δεχθούμε αρκετούς πόντους στο ανοικτό γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο και να πάρει η αντίπαλός μας μια διαφορά που δεν μπορέσαμε να καλύψουμε. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να αφήσουμε πίσω μας την ήττα γιατί μας περιμένει δύσκολη συνέχεια».