Αύριο ο Άρης μπάινει και πάλι στον δρόμο των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για το παιχνίδι με την Βιλλερμπάν τονίζοντας ότι η ομάδα του χρειάζεται την νίκη, ενώ αναφέρθηκε και σε αγωνιστικά στοιχεία.

Αναλυτικά τι είπε:

Αρχικά: «Να προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να κερδίσουμε έστω και με μισό καλάθι παραπάνω. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο βασικό που είναι να κερδίσουμε. Από εκεί και πέρα, να προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι μπορούμε από το ματς. Δεν υπάρχει κάποιο είδους συγκεκριμένης στρατηγικής. Πρέπει να κυνηγήσεις τα πάντα».

Για τους Χοτζ και Νέλσον είπε: «Αυτοί οι δύο είναι οι βασικοί δημιουργοί. Από την άμυνα σε αυτούς, θα εξαρτηθεί και η δη,ιουργία φάσεων για τους υπόλοιπους».

Για το κενό του Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς και αν θα καλυφθεί από τον Βλάντο Γιάνκοβιτς: «Αυτό είναι δεδομένο. Η Βιλερμπάν έχει έναν παίκτη που, τον Ντράγκοβιτς, που είναι πιο κοντά στα χαρακτηριστικά του Ντραγκίσεβιτς. Με τον Βλάντο θα έχουμε ένα πλεονέκτημα στην ταχύτητα αλλά και ένα μειονέκτημα μέσα στη ρακέτα».