Ο Αρης ταξιδεύει στην Κηφισιά, προκειμένου να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, με στόχο την τέταρτη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα. Οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με μία προπόνηση (φωτογραφίες) στο «Nick Galis Hall», ενώ νωρίτερα ο Δημήτρης Πρίφτης και οι συνεργάτες του ανέλυσαν στους καλαθοσφαιριστές μέσω βίντεο τον προσεχή αντίπαλο.

Το σημερινό (27/2) πρόγραμμα ακολούθησε κανονικά ο Σπύρος Μούρτος (αιμάτωμα στον τετρακέφαλο) ο οποίος έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του. Εκτός αποστολής (η οποία αναχωρεί στις 6.55 μ.μ. αεροπορικώς για την Αθήνα) έμεινε ο τραυματίας Γιάννης Καραθανάσης.

Την αποστολή του Αρη απαρτίζουν οι: Τόρεϊ Τόμας, Όγκο Αντεγκμπόγιε, Στέλιος Πουλιανίτης, Μουχάμεντ Πάσαλιτς, Σπύρος Μούρτος, ΛαΜάρκους Ριντ, Τάσος Δήμας, Αλέξανδρος Βεζένκοφ, Βασίλης Σίμτσακ, Άντριου Νέιμικ και Κώστας Χαρίσης.

Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης, δήλωσε τα εξής στην επίσημη ιστοσελίδα της:

«Η Κηφισιά είναι μια ομάδα με αρκετές μεταβολές στο ρόστερ της και στα τελευταία παιχνίδια έχει αρχίσει να ξαναβρίσκει το ρυθμό της. Παίζει σκληρά και είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της λίγκας στο σετ παιχνίδι. Εμείς κατ’ αρχήν θα πρέπει να έχουμε πολύ μεγάλη συγκέντρωση και ενέργεια να μπορέσουμε να σταματήσουμε τα σημεία αναφοράς του παιχνιδιού της Κηφισιάς. Απαραίτητο στοιχείο είναι να είμαστε αποτελεσματικοί στο αμυντικό ριμπάουντ».