Τα εύσημα στους παίκτες του για την πνευματική τους ετοιμότητα στον αγώνα με αντίπαλο την Ούνικς Καζάν, έδωσε ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο προπονητής του Άρη, αναφέρθηκε στον τομέα των ριμπάουντ ως καθοριστικό για την επικράτηση της ομάδας του. Επίσης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το κοινό των «κιτρίνων» για το δυναμικό «παρών» που έδωσε στο «Nick Galis Hall».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την ψυχή που έδειξαν στο δεύτερο ημίχρονο, και ειδικά προς το τέλος. Στο πρώτο δεκάλεπτο βάλαμε πολύ κακές προϋποθέσεις, με τον τρόπο που παίξαμε κι έχοντας μεγάλο πρόβλημα στα ριμπάουντ. Δεν ήμασταν τόσο μαχητικοί όσο θα έπρεπε στο κομμάτι αυτό, αλλά καταφέραμε να βελτιωθούμε και σε αυτό βοήθησαν όλοι οι παίκτες, δεν ήταν υπόθεση μόνο 2-3 παικτών. Ήταν μία μεγάλη νίκη απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο, αλλά συνεχίζουμε για τον επόμενο αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος με αντίπαλο την Κηφισιά. Θα πρέπει, βέβαια, να μελετήσουμε και τα σενάρια που υπάρχουν πλέον στον όμιλό μας, καθώς υπάρχει περίπτωση που δεν προκρινόμαστε αν δεν πετύχουμε κάποια νίκη στα επόμενα δύο παιχνίδια και υπάρξει ένας συνδυασμός αποτελεσμάτων. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την αποψινή του συμπαράσταση. Ο τρόπος που μας στήριξε και ο τρόπος με τον οποίο αγωνίστηκε η ομάδα, δημιούργησαν συνθήκες σεβασμού και δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να αναπτύξει όπως ακριβώς ήθελε την τακτική του».

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μούρτος είπε: «Ήταν μία μεγάλη νίκη απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο. Είναι το μεγαλύτερο φαβορί του ομίλου μας και ίσως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Το αποτέλεσμα ήρθε από απόλυτη συγκέντρωση, την εξαιρετική μας άμυνα και προσεγμένες επιλογές στην επίθεση. Το χαιρόμαστε, όμως, μόνο για σήμερα αλλά από αύριο σκεφτόμαστε μόνο την Κηφισιά».