Ο Άρης υποδέχεται το Ρέθυμνο το απόγευμα του Σαββάτου (17/01) για την 13η αγωνιστική της Α1 και ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε πως πως η ομάδα του θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα την άμυνά της.

Οι δηλώσεις του coach του Άρη:

«Είναι ένα ματς στο γήπεδό μας που πρέπει να κερδίσουμε. Είναι σημαντικό να έχουμε τις λιγότερες δυνατές απώλειες στην έδρα μας. «Κλειδί» θα είναι η ενέργεια που πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο και η πολύ μεγάλη συγκέντρωση για 40 λεπτά».

«Το Ρέθυμνο έχει μία πολύ καλή παρουσία σε όλη τη διάρκεια του πρώτου γύρου. Φαίνεται ότι είναι μία πολύ δυνατή ομάδα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι της. Προέρχεται από δύο ήττες και σίγουρα θα έχει με υψηλό κίνητρο σ’ αυτό το παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε συνεπείς στο αμυντικό τρανζίσιον και στο αμυντικό ριμπάουντ τα οποία είναι τα δυνατά σημεία του αντιπάλου».

Ο Στέλιος Πουλιανίτης πρόσθεσε με τη σειρά του: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας Χρειαζόμαστε τη νίκη όπως σε όλα τα εντός έδρας ματς και θα κάνουμε τα πάντα για να την κατακτήσουμε. Η άμυνα θα είναι το κλειδί για τη νίκη. Μέσω αυτής πρέπει να σταματήσουμε το γρήγορο παιχνίδι του Ρεθύμνου.

Το Ρέθυμνο είναι πολύ αθλητική ομάδα και έχει ως όπλα του το τρανζίσιον παιχνίδι, αλλά και το επιθετικό ριμπάουντ. Είναι δύο τομείς που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα για να είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε στο τέλος. Παίζουμε κόντρα σε μία καλή και αθλητική ομάδα, οπότε πρέπει να βγάλουμε μεγάλη ενέργεια στο παρκέ. Πρέπει να έχουμε υπομονή στην επίθεση και σωστές επιλογές ώστε να μην αφήσουμε περιθώρια στον αντίπαλο να τρέξει και να κυνηγήσουμε το επιθετικό ριμπάουντ».