Το παν για τη νίκη κόντρα στη Μπάνβιτ (15/12, 19:00) θα κάνει ο Άρης, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης, προκειμένου να καταλάβει την πρώτη θέση του 4ου Ομίλου του Eurocup.
 
Παράλληλα, ο προπονητής των “κίτρινων” εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στη διοργάνωση, ενώ αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες, δίνοντας ωστόσο σύνθημα νίκης και κάνοντας έκκληση στον κόσμο να γεμίσει το Nick Galis Hall.
 
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Eurocup:
 
«Φθάσαμε στο τέλος του πρώτου γύρου και είμαστε ικανοποιημένοι με ό,τι έχουμε επιτύχει. Η πρόκριση στους «32» του Eurocup είναι σημαντική, γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολύ καλές ομάδες με μεγάλα μπάτζετ. Τώρα, έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλό μας και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να το κατορθώσουμε».
 
Σχετικά με τη Μπάνβιτ και την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του, τόνισε: «Η Μπάνβιτ είναι πολύ καλή ομάδα, με αθλητικούς παίκτες, κι έχει και τον Καρμάικλ πίσω στο παρκέ. Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών που κάνουν πιο δύσκολη τη δουλειά μας, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κερδίσουμε το παιχνίδι με την υποστήριξη των φιλάθλων μας, που θα γεμίσουν το Nick Galis Hall».