O Άρης βρίσκεται στο Βουκουρέστι για την αυριανή(9/12, 19.45) αναμέτρηση του με την Στεάουα Βουκουρεστίου στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής των ομίλων του Eurocup.

Η αποστολή των “κιτρινόμαυρων” πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης(8/12) την πρώτη της προπόνηση επί ρουμανικού εδάφους. Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη είχαν την πρώτη τους γνωριμία με τη “Sala Polivalenta”, στην οποία θα δώσουν άυριο τη “μάχη” τους με σκοπό την πρόκριση την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Πέρα από την απουσία του τραυματία Βασίλη Σίμτσακ που παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη, ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα, μιας και ο Βασίλης Ξανθόπουλος, παρά τις στομαχικές διαταραχές που συνεχίζουν να τον ταλαιπωρούν, ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής(8/12) προπόνησης και λογικά θα βρίσκεται σε θέση να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας του στο αυριανό παιχνίδι.

Το πρόγραμμα του Άρη περιλαμβάνει ακόμα μία προπόνηση το πρωί της Τετάρτης(9/12), λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση με την Στεάουα.

Δείτε εικόνες από την προπόνηση του Άρη στο Βουκουρέστι, καθώς και το σχετικό βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΚΑΕ: