Τον μεταγραφικό του σχεδιασμό έχει βάλει σε πλάνο ο Άρης, ο οποίος δίνει τον δικό του αγώνα ώστε να κρατήσει τους Αμερικανούς που είχε στο περσινό του ρόστερ, αλλά οι εξαιρετικές τους εμφανίσεις, έχουν ανεβάσει το κασέ τους στα ύψη.

Έτσι, μετά την περίπτωση του Οκάρο Ουάιτ, και η περίπτωση του Ντομινίκ Ουότερς δυσκολεύει αρκετά, με τον Αμερικανό γκαρντ να αλλάζει εκπρόσωπο γεγονός που αυτόματα σημαίνει ότι αναζητεί μια καλύτερη πρόταση από αυτή που έχει στα χέρια του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Το προφανές της περίπτωσης έγκειται στο γεγονός ότι αν επέλεγε τον Άρη η διαπραγμάτευση θα γινόταν με τον προηγούμενο ατζέντη του, βάσει των κανονισμών που υπάρχουν και συγκεκριμένου όρου στο συμβόλαιό του. Έτσι ο Άρης βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση πλέι μέικερ, ψάχνοντας για Αμερικανούς, αλλά με κοινοτικό διαβατήριο.

Στον αντίποδα, και για την θέση του σμολ φόργουορντ στο στόχαστρο έχει μπει ένας αθλητής ο οποίος αγωνίστηκε στην Ελλάδα, και αυτός είναι ο Αμερικανός Τόνι Κρόκερ (29 ετών – 2,00). Πρόκειται για έναν καλό σκόρερ, καλό ριμπάουντερ για την θέση του, με σταθερή απόδοση στις τρεις τελευταίες χρονιές σε καλά πρωταθλήματα, με τον ίδιο να αγωνίζεται στην Κηφισιά την περίοδο 2013-14 και σε 20 παιχνίδια να έχει 16,4 πόντους και 5,7 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Στην συνέχεια πήρε το πρωτάθλημα στο Ισραήλ με την Χάποελ Χολόν, έχοντας πλήρη συμμετοχή με 29 παιχνίδια (13,9 π.) ενώ φέτος βρέθηκε στην Τουρκία και στην Γεσιλγκιρεσούν όπου είχε 17,3 πόντους και 5,1 ριμπάουντ ανά αγώνα.