Αν το παιχνίδι απέναντι στο Περιστέρι την προηγούμενη βδομάδα ήταν μία φορά κρίσιμο, το αυριανό με αντίπαλο την Καβάλα είναι δύο. Ο Άρης αντιμετωπίζει στην Καλαμίτσα την ομάδα του Άγγελου Κορωνιού και αναζητά το “διπλό” που θα τον απομακρύνει ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις.

“Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που δείχνει πρόοδο τελευταία, τόσο σε αποτελέσματα, όσο και σε απόδοση. Έχει ισορροπία στον επιθετικό τρόπο έκφρασης γκαρντ και ψηλών, αλλά και στο παιχνίδι κοντά και μακριά από το καλάθι. Τα δικά μας στάνταρτ είναι γνωστά. Η ομαδική αντίδραση σε άμυνα και επίθεση για 40′ είναι το ζητούμενο. Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που σεβόμαστε”, δήλωσε για τη μονομαχία με τους “Αργοναύτες” ο Βαγγέλης Αγγέλου, ενώ ο Γιώργος Τσιάρας πρόσθεσε:

“Έχουμε μπροστά μας ένα εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε μία μαχητική ομάδα. Εμείς προερχόμαστε από νίκη και θέλουμε να παραμείνουμε σε αυτήν την τροχιά, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα και όντας συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα”.