Το ζευγάρι του τελικού του πρωταθλήματος εφήβων Θεσσαλονίκης μπορεί να ήταν το ίδιο με πέρυσι, αλλά το αποτέλεσμα διαφοροποιήθηκε. Άρης και Μαντουλίδης διασταύρωσαν τα ξίφη τους, όμως φέτος ο “Αυτοκράτορας” δικαίωσε τον τίτλο του φαβορί, κατακτώντας τον τίτλο και παίρνοντας μια άτυπη εκδίκηση για τον περυσινό χαμένο τελικό. Το 64-81 υπέρ του “Αυτοκράτορα” ήταν απόλυτα δίκαιο αφού ο Σάσα Βεζένκοφ φρόντισε να δείξει από την αρχή ποια ομάδα ήταν το αφεντικό. 

Ο νεαρός Βουλγαροκύπριος απέδειξε πως στην ηλικία του δεν υπάρχει παίκτης που να μπορεί να τον… δει στα μάτια και έκανε πραγματικό πάρτυ. Τελείωσε τον αγώνα με 32 πόντους και αν υπήρχαν στατιστικά είναι πιθανό να είχε σημειώσει ακόμη και τριπλ νταμπλ. Ο ίδιος κατέκτησε τον τίτλο του mvp και αποτέλεσε από το ξεκίνημα τον ηγέτη του Άρη, έχοντας άξιους συμπαραστάτες τους Πέτρο Γερομιχαλό και Κελεσίδη. Φυσικά κι ο διόσκουρος του Βεζένκοφ δε θα μπορούσε να πάει πίσω. 

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης, την ημέρα των γενεθλίων του άργησε να… πάρει μπροστά, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο έδειξε ένα μικρό δείγμα του ταλέντου του, φτάνοντας πολύ γρήγορα στους 16 πόντους. Ο ίδιος, όπως και οι συμπαίκτες του, πέραν του τίτλου κατάκτησαν και το ειστήριο για την τελική φάση του πρωταθλήματος εφήβων, στην οποία θα έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν το πρωτάθλημα Ελλάδος.

Δεκάλεπτα: 16-23, 33-38, 43-57, 64-81.
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ (Δημητρίου): Θωμαϊδης, Νικολάου 4, Σιόλογκας 16, Χριστοδούλου 15(1), Ζαϊμη, Γκέλιος, Παπαρέγκας 5(1), Ελευθερίου 2, Ανδρεάδης 2, Γιαννάκης, Κουζέλογλου 10, Κουσιάντζας 5(1).
ΑΡΗΣ (Κεσαπίδης):Μποχωρίδης 16(2), Ελευθεριάδης, Τσιχλάκης 3(1), Γερομιχαλός Δ., Γερομιχαλός Π. 13, Κελεσίδης 8(1), Βεζένκοφ 32(3), Μπάρκος, Ψευτογκάς 7(1), Φλιάτης, Καρανώτας 2, Καναράς.