O Άρης “σφράγισε” την πρώτη θέση του Δ’ ομίλου, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Μπάνβιτ στο “Nick Galis Hal” με 72-51 στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του Eurocup.

O Bασίλης Σίμτσακ  σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, τόνισε πως οι “κιτρινόμαυροι” δεν πρόκειται να επαναπαυτούν μετά την πρωτιά, καθώς κάθε νέο βήμα αποτελεί μια πρόκληση για την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Είμαστε μια ομάδα που όπως είπε και ο προπονητής όλοι οι παίκτες διψάνε. Κανείς δεν το έχει αντιληφθεί αλλά κάθε βήμα είναι και μια πρόκληση για εμάς. Είναι ο χαρακτήρας όλων των παιδιών. Έχουν όρεξη να μάθουν. Κατά δεύτερον είναι και η δουλειά των προπονητών. Βγάζουμε σε μεγάλο βαθμό. Δεν σταματάμε εδώ. Πετύχαμε τον αρχικό μας στόχο αλλά δεν ενθουσιαζόμαστε δεν λέμε μεγάλα λόγια. Συνεχίζουμε και βλέπουμε. Το ατού που έχει η ομάδα είναι να μπαίνουν νέα παιδιά. Οι μικροί τυγχάνουν της εμπιστοσύνης όλων και έχουν την δυνατότητα να ανταπεξέλθουν. Ο προπονητής είχε δίκιο όσον αφορά την τακτική. Συγκεντρωθήκαμε πολύ στην άμυνα. Στην επίθεση υπάρχει ταλέντο και βγήκε αυτό”.