Η ήττα στον εξ αναβολής αγώνα με τον Παναθηναϊκό ήταν αν μη τι άλλο “εντός προγράμματος” για τον Άρη. Εν αντιθέσει δηλαδή με αυτόν που έπεται, πάλι στο Αλεξάνδρειο, απέναντι στο Μεσολόγγι (23/1, 17:00). Ένα ματς που φέρει τον χαρακτήρα του “τελικού”, όπως δήλωσε και ο Διαμαντής Σλαφτσάκης στην ΕΡΤ μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

«Παίζουμε τελικό στο επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να το προετοιμάσουμε πολύ καλά, η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη», τόνισε ο φόργουορντ του Άρη, ο οποίος πέτυχε 11 πόντους και ήταν ένας από τους κορυφαίους των “κίτρινων” στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σλαφτσάκης μίλησε ακόμα και για την “κόντρα” του με έναν πολύ καλό φίλο του, τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος επέστρεψε ως αντίπαλος στο Αλεξάνδρειο, έχοντας παίξει έξι χρόνια στον Άρη (2010-14, 2017-20).

«Μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου υπάρχει σεβασμός. Έξω από αυτές είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Έχουμε έρθει πιο κοντά με όλα αυτά που περάσαμε κι ας είμαστε πλέον σε αντίπαλες ομάδες», τόνισε ο Σλαφτσάκης.