Μετά τους Βον, Μοράντ και Μπένσον, ένας ακόμα Αμερικανός από αυτούς που είχε επιλέξει το καλοκαίρι ο Παναγιώτης Γιαννάκης φεύγει από τον Άρη.

Ο Κάιλ Ουίβερ θα αποχαιρετήσει τους “κίτρινους”, όπως αποφάσισαν από κοινού διοίκηση και προπονητής, καθώς οικονομικοί λόγοι είναι κυρίως αυτοί που υπαγόρευσαν αυτή την απόφαση, όμως δεν είναι οι μόνοι, καθώς ο Γιαννάκης δεν ήταν ικανοποιημένος από τη συνολική παρουσία του παίκτη και τη διάθεσή του να βελτιωθεί. Το μόνο που μένει είναι να ανακοινωθεί και επισήμως το “διαζύγιο”, το οποίο επισπεύστηκε μετά την απόκτηση του Προύιτ.

Στο μεταξύ, την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Άρη έκανε το απόγευμα της Πέμπτης ο Ιβάν Μάρας. Ο Μαυροβούνιος γνωρίστηκε με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τους συνεργάτες του, αλλά και με τους νέους του συμπαίκτες και προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, που προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Πανιώνιο για την 11η αγωνιστική  της STOIXIMAN.GR Basket League. O Μάρας θα μεταβεί την Παρασκευή το πρωί στην Αθήνα, μαζί με άνθρωπο της ομάδας, προκειμένου να υποβληθεί σε έλεγχο doping και να ολοκληρωθεί η διαδικασία έκδοσης του δελτίου του. Στην Αθήνα θα τον συναντήσει λίγο αργότερα και η υπόλοιπη ομάδα.