Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Καλωσορίζουμε στο Τεχνικό Επιτελείο των Ακαδημιών μας τον Δημήτρη Σαμαρά. Ο Δημήτρης είναι γέννημα θρέμμα του Άρη. Ξεκίνησε απο τις ακαδημίες των κίτρινων. Έπαιξε παιδικό και εφηβικό στον Άρη. Αρχηγός της εφηβικής ομάδας του Άρη που κατέκτησε αήττητη το πανελλήνιο πρωτάθλημα του 2009. Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, προπονητής Α κατηγορίας και μέλος του συλλόγου Ελλήνων προπονητών.

Του ευχόμαστε Καλό ξεκίνημα στην καινούργια του διαδρομή σαν προπονητής”.

Στον Άρη ο Κουβάτσης

Επίσης από το “ARIS School of Basketball” γνωστοποιήθηκε το εξής:

“Καλωσορίζουμε στο Τεχνικό Επιτελείο των Αγωνιστικών μας Τμημάτων, τον Πάνο Κουβάτση.
Η ενασχόληση του με το μπάσκετ ξεκίνησε από την συμμετοχή του σαν παίκτης στις ακαδημίες του Αρη, αλλά γρήγορα τον κέρδισε η προπονητική.
Διετέλεσε προπονητής αναπτυξιακών ηλικιών για αρκετά χρόνια στον ΑΓΣΙ αλλά και βοηθός ανδρικής ομάδας, στον ΑΓΣΙ, στον Κρόνο και στον Βίκο Ιωαννίνων, με τις οποίες πανηγύρισε αντίστοιχες ανόδους στην Γ εθνική Κατηγορία. Πρωταθλητής στην ΕΣΚΑΒΔΕ το 2007-2008 με την Εφηβική Ομάδα του ΑΓΣΙ. Πτυχιούχος Προπονητής Γ κατηγορίας ,μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών και με πολλές συμμετοχές σε ενημερωτικά σεμινάρια για τις αναπτυξιακές ηλικίες. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα”.