Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Αγγέλου για τη νίκη της ομάδας του κόντρα στην Καβάλα, αφού όπως τόνισε περίμενε μία καλή ομάδα, έτοιμη να τα παίξει όλα για όλα για την παραμονή της. Ο Έλληνας τεχνικός δεν παρέλειψε να μιλήσει για την εκδήλωση, που θα γίνει προς τιμήν του Νίκου Γκάλη την ερχόμενη Τρίτη (7 Μαΐου), ενώ απάντησε με ειρωνεία σε κάποιες αποδοκιμασίες, που ακούστηκαν πίσω από τον πάγκο του Άρη, υπονοώντας ότι κάποιοι βάζουν το εγώ τους πάνω από την ομάδα και δεν θέλουν το καλό της.

“Εύχομαι να επιστρέψει η Καβάλα στην Α1 γιατί το αξίζει. Ήταν μία μεγάλη νίκη γιατί περιμέναμε τέτοια Καβάλα σήμερα, αφού έχει παίκτες και τον τρόπο να το κάνει αυτό. Αυτή η περίοδος είναι αρκετά περίεργη, καθώς πολλοί έμπειροι παίκτες σκέφτονται το μέλλον τους και τα συμβόλαια της επόμενης χρονιάς. Υπάρχει κατανόηση για τα συμβόλαια των παικτών.

Έχω κάνει τα μεγαλύτερα λάθη και τα καταλαβαίνω, πρέπει να βγάλεις την ανασφάλεια από τον παίκτη και να δείξεις σεβασμό. Έχουμε παίκτες με προσωπικότητα, που δεν είναι εύκολο να δεχτούν τον ρόλο τους. Η ευθύνη των αποφάσεων ανήκει σε μένα. Σεβόμαστε κάθε παίκτη και τον καταλαβαίνουμε. Αυτό το αλλάξαμε με το Δήμα.

Επίσης με τους Πάσαλιτς και Καραποστόλου είχαμε καλή σχέση ασσίστ – λάθη. Ήταν ευχάριστο στο τέλος ότι αναπληρωματικοί παίκτες διαχειρίστηκαν καλά τις καταστάσεις που μας έβαλε η Καβάλα. Συγνώμη από κάποιους που στο τέλος στεναχωρήθηκαν, που κερδίσαμε κι είναι απογοητευμένοι γι αυτή την πορεία του Άρη μέχρι τώρα.

Έχει γίνει τρομερή δουλειά από όλους για τον Γκάλη. Ήταν ένας τεράστιος παίκτης όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη και το αξίζει όλο αυτό. Τεράστιος παίκτης με μεγάλη ιστορία κι είναι καλό να τον θυμόμαστε και να τον τιμάμε. Δε νομίζω να είναι τροχοπέδη αυτό (αναφερόμενος στο πόσο την επηρεάζει το παρελθόν της) για την ομάδα γι αυτό και γίνεται η εκδήλωση. Εξαρτάται από τη διάθεση που υπάρχει για να λυθούν τα προβλήματα μέσω της δουλειάς. Ανήκει στο κοινό του μπάσκετ ο Γκάλης κι ανυπομονούμε να το ζήσουμε” ανέφερε ο προπονητής του Άρη.

“Ήταν ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι, αφού η Καβάλα έπαιζε την παραμονή κι εμείς την έκτη θέση. Κάναμε κακό ξεκίνημα στο πρώτο ημίχρονο, κρατάμε όμως τη νίκη, τα καλά στοιχεία και τις αδυναμίες μας, ώστε να δουλέψουμε σκληρά στην προπόνηση και να είμαστε έτοιμοι απέναντι στον Κολοσσό την τελευταία αγωνιστική” πρόσθεσε ο Βεζένκοφ.