Τη συμπαράστασή του στο πρόσωπο της Ασπασίας Μπόγρη έδειξε ο Θοδωρής Ζάρας.

Ο 28χρονος φόργουορντ/γκαρντ του Άρη έδωσε μια υπογεγραμμένη φανέλα του από το παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ, καθώς και τα παππούτσια του, τα οποία έθεσε σε δημοπρασία.

Έτσι, έγινε ο τρίτος κατά σειρά παίκτης του Άρη, μετά τους Βασίλη Σίμτσακ και Βασίλης Ξανθόπουλος, που στέκεται στο πλευρό της Ασπασίας Μπόγρη, η οποία έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης από τον πατέρα της και πλέον έχει μπει σε ειδικό πρόγραμμα για την αποκατάσταση της υγείας της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά τον Βασίλη Σίμτσακ και τον Βασίλη Ξανθόπουλο, ένας ακόμα καλαθοσφαιριστής του Άρη μας κάνει την τιμή να μπει στην παρέα μας. Είναι ο Θοδωρής Ζάρας, ο οποίος με χαρά δέχθηκε και αυτός την πρόσκληση μας και μας έδωσε αρχικά την φορεμένη φανέλα του από το παιχνίδι κυπέλλου Άρης-ΑΕΚ και ένα ζευγάρι φορεμένα παπούτσια του υπογεγραμμένα, ενώ αποφάσισε και αυτός με τα αθλητικά του ενθύμια να υποστηρίξει την Ασπασία Μπόγρη στον δύσκολο αγώνα που δίνει για αποκατάσταση της υγείας της. Τα παπούτσια του Θοδωρή θα βρίσκονται για δημοπρασία στο www.charityidols.gr τη Δευτέρα 29/02, ενώ η φανέλα του από την μεθεπόμενη εβδομάδα. Solidarity 4 Ever».