Ο Άρης προετοιμάζεται για το τρίτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (02/06, 18:30) , παρόλα αυτά όχι με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Κι αυτό γιατί ο Δημήτρης Πρίφτης δεν είχε στη σημερινή (31/05) προπόνηση τους Άντριου Νέιμικ και Βασίλη Σίμτσακ. Με την ομάδα Ανδρών προπονήθηκε ο νεαρός Δημήτρης Φλιώνης.

Προβλημάτων…συνέχεια για τον Έλληνα προπονητή. Ο κόουτς των “κίτρινων”, μετά τους Όγκο Αντεγκμπόγιε και Γιάννη Καραθανάση οι οποίοι χάνουν το υπόλοιπο της σεζόν, έχει να αντιμετωπίσει ακόμη δύο ακόμη “πονοκεφάλους”. Ο ένας είναι ο Άντριου Νέιμικ, που ακολουθεί θεραπεία και είναι αμφίβολος για τον τρίτο αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ ο άλλος είναι ο Βασίλης Σίμτσακ, ο οποίος ένιωθε ενοχλήσεις στον αστράγαλο μετά το δεύτερο παιχνίδι με τους “ερυθρόλευκους” και προτιμήθηκε να μείνει εκτός προπόνησης για προληπτικούς λόγους.

Στα θετικά συγκατελέγεται το γεγονός πως ο Μουχάμεντ Πάσαλιτς συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, δείχνοντας ότι δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό (είχε χτυπήσει στο πόδι στο δεύτερο αγώνα στο ΣΕΦ). Παράλληλα, στην προπόνηση πήρε μέρος και ο “μικρός” Δημήτρης Φλιώνης.