Ο Άρης δεν τα κατάφερε απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, με τον Βαγγέλη Αγγέλου να κοιτάει το… μέλλον και τις επόμενες “μάχες” που έχει να δώσει η ομάδα του. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε επίσης πως αυτή η ήττα αφήνει μία πικρία στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αναλυτικά ο Βαγγέλης Αγγέλου δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: “Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο και στον Γιάννη Σφαιρόπουλο για τη νίκη και τη δουλειά του. Δεν ήταν εύκολο το έργο μας αφού ο Πανιώνιος έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων και είναι κίνητρο για τους αντιπάλους του να τον κερδίσουν. Αυτό το παιχνίδι μας αφήνει μία πίκρα αφού δίνουμε μάχη για να έχουμε σταθερότητα. Γνωρίζαμε ότι ο Πανιώνιος έχει ενθουσιασμό και στηρίζεται στην ταχύτητα. Στόχος μας ήταν να σταματήσουμε το τρανζίσιον παιχνίδι και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ όμως δεν τα κάναμε. Χάσαμε τα ριμπάουντ, χάσαμε ελεύθερα σουτ και ηττηθήκαμε. Συνεχίζουμε τη μάχη μας και εύχομαι στον Πανιώνιο να πάει όσο ψηλότερα γίνεται”.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Βεργίνης, τόνισε: “Ξέραμε ότι θα είχαμε πολύ δύσκολο έργο καθώς ο Πανιώνιος έχει πολύ καλή πορεία φέτος. Δουλέψαμε πολύ για αυτό το ματς και το είχαμε πιστέψει. Όμως κάποιες λεπτομέρειες, κάποια λάθη που κάναμε και που όμως θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει έκριναν τον αγώνα που ήταν πολύ ωραίος και τον ευχαριστήθηκε ο κόσμος”.