Ο Ζερμέν Τέιλορ έφτασε εδώ και λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο συνεργασίας με τη διοίκηση του Άρη και να ενσωματωθεί στο ρόστερ του Δημήτρη Πρίφτη. Ο Αμερικανός στις πρώτες του δηλώσεις στάθηκε τόσο στην ευκαιρία που του δίνεται αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα προσπαθήσει να την εκμεταλλευτεί.

Αναλυτικά:

«Είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα ευκαιρία και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου. Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, δεν είχα τον χρόνο να αναζητήσω πολλά. Μίλησα με τον μεγαλύτερο αδελφό του Ουίλ Κάμινγκς που είναι φίλος μου και μου είπε μόνο καλά πράγματα από την εμπειρία που βιώνει εδώ στην Ελλάδα».

Για την επικοινωνία του με το τεχνικό τιμ: «Μίλησα με τον βοηθό προπονητή, μου έστειλε όλα τα συστήματα της ομάδας. Αύριο θα μιλήσω με τον προπονητή για να μάθω τι ακριβώς θέλει από μένα»

Για την ετοιμότητα του: «Είμαι έτοιμος. Έπαιξα 45 παιχνίδια στη D-League, έπαιξα καλά εκεί και θέλω να παίξω ακόμα καλύτερα εδώ στην Ελλάδα».

Στο τέλος τόνισε: «Αφήνω τα πράγματα να έρθουν σε μένα… Εφόσον αυτοί οι αγώνες μου δώσουν ευκαιρία να παίξω είτε εδώ, είτε κάπου αλλού την επόμενη χρονιά, θα την αρπάξω την ευκαιρία. Είμαι αθλητικός παίκτης, μου αρέσει να παίζω κοντά στη στεφάνη, μου αρέσει να καρφώνω. Το δυνατό σημείο μου είναι η επίθεση, αλλά μπορώ να προσφέρω και στην άμυνα».