Η ΑΕΚ πήρε ένα μεγάλο διπλό χθες μέσα στο «Αλεξάνδρειο» με 91-85 απέναντι στον Άρη και έκανε το 2-0 στην σειρά των μικρών τελικών της Stoiximan.gr Basket League.

H διοίκηση όμως του Άρη όπως και ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Πρίφτης έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία κάτι που φάνηκε και χθες από την σκληρή ανακοίνωση την οποία εξέδωσαν μετά το τέλος του αγώνα. Τα παράπονα των «κιτρίνων» αφορούν την διαιτητική τριάδα του δεύτερου ημιτελικού (Σχινάς, Μπήτης, Μαγκλογιάννης) και τις αποφάσεις από την ώρα που ο Άρης πήρε μία διαφορά 10 πόντων μέχρι και την ανατροπή της ΑΕΚ. Μάλιστα στην ανακοίνωση γίνεται ειδική μνεία και για την αποβολή του Δημήτρη Πρίφτη ο οποίος έξαλλος χθες διαμαρτυρήθηκε για αυτή την απόφαση, αλλά και γενικά για τα σφυρίγματα των διαιτητών. Ακόμα πρέπει να τονιστεί ότι από τον Άρη υπήρχαν παράπονα και για τον πρώτο μικρό τελικό στο ΟΑΚΑ και ιδιαίτερα για την αποβολή του Καββαδά. Δηλώσεις για την διαιτησία και την αποβολή του προπονητή του, έκανε και ο αρχηγός του Άρη, Σπύρος Μούρτος.

Δείτε εικόνες από τις διαμαρτυρίες του κόουτς Πρίφτη για την αποβολή του, βίντεο με highligts του χθεσινού αγώνα, αλλά και βίντεο με την αποβολή του Καββαδά στο πρώτο παιχνίδι και την χθεσινή ατμόσφαιρα στο «Αλεξάνδρειο»: