Με τους Μοχάμεντ Πάσαλιτς και Αλέξανδρο Βεζένκοφ να είναι τα δύο καινούρια πρόσωπα σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη προπόνηση του Άρη. Οι “κίτρινοι” ολοκλήρωσαν την προπόνηση υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Αλεξανδρή με τους Ζήση Σαρικόπουλο και Αντώνη Ασημακόπουλο να κάνουν πριν από την έναρξή της δηλώσεις.

“Είμαστε σε μεταβατική περίοδο για την ομάδα, την οποία θα προσπαθήσουμε να φέρουμε εκεί που της αξίζει. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, αυτό είναι αρχή δική μου, αλλά νομίζει εκφράζει όλους μας στην ομάδα. Τα λόγια θέλουμε να τα λέμε στο γήπεδο, κατακτώντας νίκες και παίζοντας ωραίο μπάσκετ.

Γι’ αυτό χρειαζόμαστε τη στήριξη όλων. Ξέρουμε ότι ο κόσμος έχει βαρεθεί να ακούει τα ίδια και τα ίδια, για αυτό δε θέλω να πολλά. Θέλουμε το Παλέ γεμάτο, γιατί μόνο όταν υπάρχει συσπείρωση μπορούμε να πετύχουμε”, τόνισε ο Αντώνης Ασημακόπουλος για να συνεχίσει λέγοντας:

“Κάθε φίλαθλος έχει όραμα να δει την ομάδα ψηλά, να δει ξανά ένα λάβαρο στην κορυφή, το οποίο έχουμε χρόνια να βάλουμε. Το μεγαλύτερο όπλο σε ομάδα είναι η διατήρηση του κορμού της αλλά αυτό δε συνέβη με μας που έχουμε ένα καινούργιο ρόστερ. Εμείς πρέπει να δώσουμε στους νέους παίκτες που έχουν έρθει στην ομάδα να καταλάβουν το βάρος της φανέλας του Άρη και να δώσουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας”.

Από την πλευρά του ο Ζήσης Σαρικόπουλος είπε: “Γίνεται μια καινούργια προσπάθεια στον Άρη, όλοι έχουν όρεξη γα δουλειά. Χαίρομαι που είμαι εδώ. Μου άρεσε ο τρόπος που με προσέγγισε ο Άρης, ο οποίος ήταν από τις πρώτες μου επιλογές και όχι κάποια λύση ανάγκης. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και να βοηθηθώ από την ομάδα. Θέλω να πάω καλά, αλλά αυτό θα γίνει μέσα από την ομάδα.

Εφόσον πάει καλά ο Άρης, θα είμαι και εγώ καλά. Αυτό φάνηκε πέρυσι, όπου η πορεία του Πανιωνίου και η τρίτη θέση με βοήθησε να φανώ. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για στόχους. Πιστεύω ότι θα πάνε καλά. Μπορούμε να μπούμε στα πλει οφ και να παλέψουμε για την καλύτερη δυνατή θέση”.