Μία ανάσα από την επιστροφή του στον Αρη βρίσκεται ο Σωτήρης Καραποστόλου, ο οποίος θα αποτελέσει και την πρώτη φετινή μεταγραφή των “κιτρινόμαυρων”. Ο έμπειρος γκαρντ όπως όλα δείχνουν, θα υπογράψει αύριο (09/08) το συμβόλαιο του, αφού απομένουν μόνο κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για να επισημοποιηθεί η επιστροφή του ύστερα από οχτώ χρόνια.

Στον Αρη θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 3+1 ετών, όταν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Εφήβων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Λιθουανίας.

Ο18χρονος παίκτης σε δηλώσεις του μίλησε για την απόφαση του να συνεχίσει στον Αρη: “Είμαι χαρούμενος που θα αγωνίζομαι τα επόμενα χρόνια με την φανέλα της ομάδας που υποστηρίζω. Με την επιστροφή μου από την Λιθουανία θα μπουν και οι τελικές υπογραφές.

Η παρουσία του Βαγγέλη Αλεξανδρή στον πάγκο της ομάδας και του κόουτς Παπαδόπουλου είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο. Με τον κόουτς Αλεξανδρή είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία πέρυσι και χαίρομαι πραγματικά που θα συνεργαστούμε ξανά και τα επόμενα χρόνια”.