Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Προμηθέα Πατρών εκεί όπου θέλει ένα σημαντικό διπλό ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν αρκετές απουσίες μιας και οι Φλιώνης, Μούρτος, Μόραντ και Πέτγουεϊ, ενώ σε αυτά προστίθεται και η απουσία του Βον, ο οποίος αποτελεί πιθανότατα παρελθόν τους Θεσσαλονικείς.

Ενοχλήσεις ένιωσε και ο Γιάννης Αθηναίου με τον διεθνή γκαρντ να ταλαιπωρείται στο δεξί γαστροκνήμιο με την συμμετοχή του στο κλειστό της Πάτρας να είναι αμφίβολη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της “κιτρινόμαυρης” ΚΑΕ:

«Με προβλήματα συνεχίστηκε σήμερα (30/11) το απόγευμα η προετοιμασία του Άρη, ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Προμηθέα Πάτρας (02/12, 16:30, ΕΡΤ1), για την 7η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League. Σε ένα μέρος της προπόνησης συμμετείχαν οι Δημήτρης Φλιώνης, Brent Petway, Demetris Morant, Σπύρος Μούρτος, ο οποίος σήμερα (30/11) το πρωί ανέβασε πυρετό και ο Γιάννης Αθηναίου, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί γαστροκνήμιο.

Η αποστολή μας θα ταξιδέψει αύριο (01/12) το πρωί για την Πάτρα και το απόγευμα θα προπονηθεί στο κλειστό «Δημήτρης Τόφαλος», που θα φιλοξενήσει τη Σαββατιάτικη αναμέτρηση. Μετά το παιχνίδι με τον Προμηθέα θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της αχαϊκής πόλης και το πρωί της Κυριακής (03/12) θα μεταβεί στην Αθήνα. Σε γήπεδο της πρωτεύουσας θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα με την BC Oostende (05/12, 21:30), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Basketball Champions League. Το πρωί της Δευτέρας (04/12) η αποστολή θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό τις Βρυξέλλες κι από κει θα μεταβεί οδικώς στην Οστάνδη.   

Την αποστολή του ΑΡΗ αποτελούν 12 παίκτες που είναι οι εξής: Φλιώνης, Τσαϊρέλης, Πουλιανίτης, Χρηστίδης, Μούρτος, Αθηναίου, Morant, Βασιλόπουλος, Petway, Weaver, Benson, Bell».