Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη Τζάστιν Τζάκσον έφτασε σήμερα στην Ελλάδα και έκανε δηλώσεις στις οποίες αναφέρθηκε στην επιλογή του να έρθει στον Άρη, στον νέο του προπονητή, στον κόσμο της ομάδας αλλά και στους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά τι είπε:

Για τα συναισθήματά του για τη μεταγραφή: «Νιώθω εξαιρετικά. Είναι τιμή μου που είμαι εδώ. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα, με παράδοση και η Ελλάδα είναι μια όμορφη χώρα. Είμαι πραγματικά χαρούμενος και ευλογημένος. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα».

Για το αν έχει παρακολουθήσει μέσω βίντεο τους οπαδούς: «Έχω δει αρκετά πράγματα και έχω διαπιστώσει πως ο Άρης έχει τους καλύτερους οπαδούς στην Ελλάδα. Σου δίνουν ενέργεια, ένταση και κίνητρο για να παίξεις. Είμαι σίγουρος πως θα αποκτήσουμε πολύ καλή σχέση και θα το διασκεδάσουμε μαζί σε κάθε ματς».

Για την γνωριμία του με τους Ουάιτ και Κάμινγκς: «Ναι τους γνωρίζω. Έχουμε παίξει στο ίδιο κολέγιο. Μου είπαν για το πόσο σπουδαίο είναι οι φίλαθλοι του Αρη και οι άνθρωποι της ομάδας. Μου είπαν επίσης πως το μόνο που χρειάζεται να κάνω είναι να δουλέψω σκληρά και όλα θα πάνε καλά».

Για το αν μίλησε με τον προπονητή του, Δημήτρη Πρίφτη: «Μίλησα με τον κόουτς. Μου είπε ότι του αρέσει το στυλ παιχνιδιού μου και ότι θέλει να είμαι ομαδικός. Εγώ από την πλευρά μου του είπα πως θα κάνω ότι μου ζητήσει για να βοηθήσω την ομάδα».

Για τον αν θεωρεί τον Αρη το μεγάλο βήμα στην καριέρα του: «Σίγουρα αυτό είναι το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου και η μεγάλη μου ευκαιρία. Θα κάνω ότι μπορώ για να την αξιοποιήσω. Την πρώτη φορά που ήρθα στην Ελλάδα ήμουν ρούκι. Τώρα δεν είμαι. Ξέρω το ευρωπαϊκό μπάσκετ, είμαι επαγγελματίας και έτοιμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις».

Για τα αγωνιστικά στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του: «Ενέργεια, άμυνα, ριμπάουντ, μπλοκ. Αυτά είναι τα στοιχεία μου».

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Ναι, γνωρίζω για τον τελικό του Κυπέλλου. Θα κάνω τα πάντα για να μπορέσουμε να φέρουμε το τρόπαιο στην Θεσσαλονίκη».