Τα κέρδη της ΚΑΕ Άρης από τη δημοπράτηση των φανελών των ομάδων που συμμετείχαν στο “Nick Galis Cup” και που διατέθηκαν καθ’ ολοκληρίαν για την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου, μέσω της Charity Idols, έφεραν ασφαλώς πολλά “χαμόγελα”. Τα 526 ευρώ δε θεωρούνται αμελητέο ποσό, και γι’ αυτό τα Παιδικά Χωριά θέλησαν να ευχαριστήσουν τους “κίτρινους” για την κίνηση στην οποία είχαν προβεί.

Αναλυτικότερα, η εν λόγω επιστολή:

«Αγαπητοί μας,

Παρακαλούμε δεχτείτε τις πιο θερμές ευχαριστίες του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας για την πρωτοβουλία σας να διαθέσετε 4 φανέλες από τη διοργάνωση του πρώτου «Nick Galis Cup» προς δημοπράτηση μέσω της πλατφόρμας του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Charity Idols, από την οποία συγκεντρώθηκε το ποσό των 526 ευρώ, για την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου.

Η ανθρωπιστική διάθεση και η ευαισθησία που επιδεικνύετε, είναι για μας πολύτιμος αρωγός, για τη συνέχιση του έργου μας.

Όσο θα υπάρχουν φίλοι, όπως εσείς, που βρίσκονται στο πλευρό των Παιδικών Χωριών SOS, είναι σίγουρο ότι θα μπορούμε να προσφέρουμε αγάπη, ασφάλεια και οικογενειακή ζεστασιά σε κάθε παιδί που είχε την ατυχία να τα στερηθεί κάποια στιγμή της ζωής του.

Για άλλη μία φορά σας ευχαριστούμε θερμά και σας ευχόμαστε η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία και κάθε ευτυχία.

Με εκτίμηση

Για τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδας

Έλσα Σταθοπούλου

Διευθύντρια Marketing & Εύρεσης Πόρων».

Πηγή photo: Arisbc.gr