Του Θωμά Αυγέρη
09/12/2011 (12:58)

Ανακουφισμένος πλέον ο Γιώργος Μπόγρης, μίλησε στο “ΑΡΗΣ FM“, αναφορικά με το πώς νιώθει. Ο 23χρονος σέντερ αναφέρθηκε στο αίσιο τέλος που είχε η περιπέτειά του, το ντεμπούτο που θα κάνει αύριο απέναντι στην Καβάλα, αλλά και την άνανδρη -όπως τη χαρακτήρισε- στάση των ανθρώπων του Περιστερίου απέναντί του.
Για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ
: “Είμαι ευτυχισμένος. Είναι ο καλύτερος τρόπος να ξυπνήσεις. Εννοείται ότι νιώθω χαρά, νιώθω δικαίωση. Θα το θεωρούσα χαζό να μην μπορώ να παίξω. Ανυπομονώ να αρχίσω να παίζω. Δεν έχω να δώσω απαντήσεις σε κανέναν. Εγώ θα κάνω τη δουλειά μου και οι απαντήσεις θα έρθουν από μόνες τους. Δεν έχω να αποδείξω κάτι σε κανέναν”.

Για το αν κάποια στιγμή σκέφτηκε να τα παρατήσει: “Αυτό δεν ισχύει. Ήμουν στην πρίζα συνέχεια. Είχα υπομονή και περίμενα. Υπήρχαν περίοδοι που σκεφτόμουν τι θα γινόταν αν δεν δικαιωνόμουν”.

Για το πώς τον στήριξε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής: “Ο κόουτς ήταν ο πρώτος που με στήριξε και ήταν δίπλα μου. Μου το έδειξε με πράξεις και όχι μόνο με λόγια. Κάλλιστα θα μπορούσε να είχα πάρει κάποιον άλλο παίκτη και να μου πει ότι δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Δεν το έκανε και τον ευχαριστώ”.

Για τις πρώτες του επαφές με τον Άρη: “Είχα κάνει κάποιες συζητήσεις με τον Άρη κι εγώ είχα αγχωθεί γιατί περνούσαν οι μέρες. Πρώτη φορά στην ζωή μου μου βγαίνει το κάθε εμπόδιο για καλό. Οπότε τα πράγματα εξελίχθηκαν καλύτερα απ’ ό,τι περίμενα”.

Για το αν νιώθει πικρία για τους ανθρώπους του Περιστερίου: “Ήταν λίγο άνανδρο αυτό που έκαναν. Αυτό είναι γεγονός. Εγώ όμως έφυγα, δεν με έδιωξαν αυτοί. Το θέμα είναι επειδή έχουμε κάνει το χόμπι μας επάγγελμα να το απολαμβάνουμε κιόλας. Δεν περνούσα καλά. Δεν με απασχολούν όλα αυτά όμως. Ο χρόνος θα δείξει ποιος είχε δίκαιο”.

Για το πώς περνάει στον Άρη: “Στον Άρη περνάω τέλεια. Με τους συμπαίκτες μου, στην πόλη, περνάω τέλεια και αυτό θα φανεί”.

Για την υποδοχή του κόσμου: “Με υποδέχτηκαν πολύ ζεστά και με το παραπάνω από την πρώτη ημέρα και δεν το περίμενα. Ο κόσμος ήταν δίπλα μου, με στήριξε και τους ευχαριστώ πολύ. Τρελαίνομαι να τους βλέπω στο γήπεδο”.

Για το σχόλιό του στο twitter περί “εγκεφαλικού” όταν συνάντησε σε εστιατόριο το Νίκο Γκάλη: “Αμηχανία ένιωσα. Ήθελα να πάω να του μιλήσω και δεν μπορούσα να σηκωθώ από την καρέκλα. Ήθελα να πάω να του πω σ’ ευχαριστώ πολύ που έχουμε δουλειά κι έχουμε να φάμε. Αυτοί ειδικά που τρώνε το πολύ ψωμί το τρώνε από τον Γκάλη. Μπάσκετ σίγουρα θα είχαμε στην Ελλάδα αλλά όχι σε αυτό το επίπεδο”.

Για το ντεμπούτο με την Καβάλα: “Είναι πολύ καλή ομάδα, έχει πολύ καλό προπονητή, καλούς παίκτες, δουλεύουν καλά. Πρέπει να συγκεντρωθούμε. Είναι αρνητικό ότι πάμε να τους αντιμετωπίσουμε μετά από μία βαριά ήττα, γιατί θα είναι πιο συγκεντρωμένοι. Εμείς πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά, γιατί έχουμε και ποιότητα και δυναμική. Είναι όμως ένα δύσκολο παιχνίδι”.

Για το πώς θα έρθει η νίκη: “Απλά να ακολουθήσουμε τις οδηγίες που μας έδωσαν οι προπονητές μας. Αν το κάνουμε αυτό θα τα πάμε καλά”.

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: “Αν κάναμε τη νίκη με τον Ολυμπιακό θα ρεφάραμε κάποια από τις ήττες που έχουμε αλλά δεν πειράζει. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας”.

Για την υπόσχεση που μπορεί αν δώσει στον κόσμο: “Εγώ αυτό που ξέρω είναι να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ και θα κάνουμε ταμείο τον Απρίλιο. Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό“.