Μία εξαιρετική χρονιά ολοκληρώθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο για τους Εφήβους του Άρη, οι οποίοι την Κυριακή το μεσημέρι επιβεβαίωσαν την αγωνιστική τους ανωτερότητα επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 89-80 στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, το οποίο διεξήχθη στην Πάτρα. Η ομάδα του Ανδρέα Κεσαπίδη ήταν ήδη από την αρχή της σεζόν το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, κάτι το οποίο κατέδειξε καθ όλη τη διάρκεια της τελικής φάσης.

Οι “κίτρινοι”, όμως, δεν ήταν ούτε μονοδιάστατοι ούτε προβλέψιμοι καθώς οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Αλέξανδρος Βεζένκοφ μπορεί να ήταν οι σούπερ σταρ του Άρη (και του τουρνουά), αλλά είχαν στο πλευρό τους παιδιά με πλούσιο ταλέντο.

Παίκτες όπως οι Δημήτρης Γερομίχαλος (σ.σ.: αναδείχθηκε MVP του τελικού) και Χριστόφορος Κελεσίδης μπορεί να μην έχουν τη… λάμψη και την προβολή των προαναφερθέντων συμπαικτών τους, αλλά απέδειξαν πως μόνο αμελητέες ποσότητες δεν είναι. Πρόκειται για δύο παιδιά τα οποία έχουν σημειώσει μεγάλη εξέλιξη τα τελευταία χρόνια και με την παρουσία τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων της Πάτρας δήλωσαν “παρών”.

Απόδειξη πως ο Άρης έχει πολύ μέλλον