Χωρίς διάθεση για μεγάλα λόγια εν όψει πλέι οφ παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Κολοσσό ο Βαγγέλης Αγγέλου. Ο τεχνικός του Άρη αφού έδωσε συγχαρητήρια στους Ροδίτες, δήλωσε:

Συμβαίνουν τα σκαμπανεβάσματα στις ομάδες και σε μία δύσκολη κατάσταση ο κόουτς και οι παίκτες κράτησαν όρθιο τον Κολοσσό. Έχουμε πει πάρα πολλές φορές ότι πάντα βάζαμε μικρούς στόχους. Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Άρη για τη βοήθεια που μας έδωσε όλη αυτή τη χρονιά. Μακάρι το μπασκετικό στίγμα του Άρη να δώσει αφορμή για κάτι μεγαλύτερο. Είχαμε δύο σπουδαία γεγονότα, την πολύ μεγάλη εκδήλωση για το Νίκο Γκάλη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας από τους έφηβους μας”, για να καταλήξει:

“Όλες αυτές οι προσπάθειες, ελπίζω να αφήσουν ένα στίγμα και ο μεγάλος αυτός σύλλογος να βρει λύσεις. Το μπάσκετ χρειάζεται τον Άρη. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες και στους ανθρώπους μας στηρίζουν. Εύχομαι καλή δύναμη στο Βασίλη Φραγκιά και στον Κολοσσό”.

Ο πρώην “θαλασσί”, Κώστας Χαρίσης, υποστήριξε από το πλευρά του: “Ήρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι ουσιαστικά απέναντι σε μία ομάδα που έχει τελειώσει τις υποχρεώσεις της. Στην αρχή είχαμε πρόβλημα συγκέντρωσης στα αμυντικά μας καθήκοντα, όμως στη συνέχεια βρήκαμε ρυθμό και ήμασταν καλά και επιθετικά. Καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, με σχετική ευκολία.

Ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα και τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες το αποδεικνύουν αυτό. Κοιτάζουμε μπροστά και η ομάδα χτίζεται εβδομάδα με εβδομάδα. Θέλω να πιστεύω ότι φέτος πετύχαμε το στόχο μας, που ήταν να βάλουμε τις βάσεις. Θα κοιτάξουμε να έχουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο και να συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια. Θέλω να ευχαριστήσω τον Κολοσσό που με τίμησε και του εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον“.